Paket od 3 HIFU tretmana regije po izboru (lice ili telo) u trajanju od 30 minuta na Vračaru!

popust
-65%
21.000 rsd
7.500 rsd
Kupon ističe za
-
Platite na licu mesta i uštedite 13.500 rsd
Mobilni kupon

Ovaj kupon možete da iskoristite i bez štampanja.

Preuzmite kupon na mobilni telefon i pokažite ga prilikom posete.

Hifu tretman lica

HIFU kao skraćenica od “high intensity focused ultrasound” ustvari predstavlja tretman uz pomoć visoko intenzivno fokusiranih ultrazvučnih talasa, a konkretno se radi o najsavremenijem aparatu koji funkcioniše po tom principu. Pomoću HIFU aparata postiže se terapeutski efekat na kožu tj. lifting lica, a sam postupak dovodi visoko intenzivnu i fokusiranu energiju do tačno određene dubine u koži nakon čega dolazi do toplotne koagulacije tkiva, što dalje dovodi do zatezanja kože na licu i njene bolje teksture. HIFU terapijom stimuliše se i obnavlja kolagen, koji je zaslužan za strukturu kože, usled čega vaša koža postaje zategnuta i glatka, a opuštenost kože i bore nestaju.

HIFU metoda daje efekte poput obraznog liftinga ili lifting tela, ali bez upotrebe anestezije i invazivnih hirurških tretmana.Ovakva energija za posledicu ima stimulaciju proizvodnje kolagena, koji vraća koži izgubljenu glatkoću i punoću, odnosno vrši se zatezanje lica.

Hifu body
se koristi za uništavanje masnih ćelija. Idealan je za oblikovanje tela i stomaka posle trudnoće, uništavanje masti u abdomenu, figurisanje butina i predela ispod zadnjice, takođe, koristi se i za
nehirurški efekat dizanja bumova. HIFU je veoma efikasan tretman za gubitak masnoće i masnih naslaga,istovremeno je odličan i za zatezanje kože.

Ključne prednosti HIFU metode su:

*Uništavanje masnih ćelija
*Smanjuje celulit
*Oblikuje i zateže kožu
*Povećava elastičnost kože
*Uklanjanje strija

Ultrazvučna terapija se oslanja na mikro-fokusirani ultrazvuk da bi zaobišla površinu kože i omogućila ciljno zaceljivanje rana dubokog tkiva kao i regeneraciju važnih potpornih struktura u koži, poput kolagena i elastina. Korištenjem fokusirane energije pri ultrazvučnom snimanju, doktor može da izvrši precizan tretman mesta na kojem će to biti najkorisnije, što će rezultovati izuzetno efikasnim tretmanom zatezanja.

Posetite nas…Nećete se pokajati!


BLIC KUPON

Ponuda obuhvata:

 • Paket od 3 HIFU tretmana regije po izboru (lice ili telo) u trajanju od 30 minuta

Kako se koristi kupon

 • Nakon preuzimanja, kupon će se nalaziti u „Download folderu“ na vašem telefonu ili računaru
 • Kupon sačuvajte na mobilni telefon i ponesite sa sobom
 • Pri dolasku, pokažite vaš kupon i platite uslugu od 7.500 rsd

Uslovi kupona

 • Jedan kupon važi za jednu osobu
 • Možete preuzeti više kupona
 • Kupon važi od trenutka preuzimanja do 17.07.2021.
 • Neophodno je zakazivanje. Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme, potrebno je blagovremeno otkazati i zakazati nov termin, u suprotnom ce se kupon tretirati iskorišćenim

Kontakt podaci

 • Elin Sary Mary kutak
 • Požarevačka 13, Vračar, Beograd
 • Telefon: 067/ 717 50 63
 • Radno vreme: svim danima od 10h – 20h

Radno vreme, raspoloživost kapaciteta, zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!