PAKET ZA MRŠAVLJENJE – LPG tretman od 60 minuta + Infracrvena podloga od turmalina za 1490rsd uz BESPLATAN KUPON!

1166
Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 3200KUPON ISTIČE
1490 RSD28/04/2019

Želimo da imamo savršeno telo. Uporno se pitamo kako? Kada bi postojao svet u kom je celulit poželjni modni dodatak, kako bi on izgledao? Sigurno bi svi časopisi bili puni članaka koji propagiraju hranu baziranu na hamburgerima, čipsu i čokoladi. Međutim, kako je u stvarnosti ipak sve drugačije celulit je označen kao neprijatelj broj jedan, koristimo sva raspoloživa sredstva kako bismo ga odstranili. A kao najuspešnija metoda uklanjana celulita pokazao se fenomenalan LPG aparat.

LPG tretman je kompjuterski programirana mašina kojom se tretira celo telo, a posebno se obraća pažnja na kritične regije kao što su bokovi, stomak i butine. Terapija je usmerena na lečenje vezivnog tkiva, a zasniva se na istovremenom dejstvu vakuuma i rolanja kože i kombinaciji pozitivnog i negativnog pritiska na kožu, tako da se protok krvi povećava za 400%, protok limfe za 300%, a stvaranje kolagena za 130%. Na ovaj način masno tkivo se zamenjuje vezivnim, koža postaje glatka kao svila, sjajna i zategnuta, a konture tela se reoblikuju! Tretman je vrlo prijatan i u vidu je kontinuirane masaže – ne šteti kapilarnoj mreži, ubrzava cirkulaciju i nema kontraindikacija.

Infracrveno ćebe od turmalina
Dve stvari su važne kada govorimo o izgledu kože: da bude zdrava, negovana i glatka. Dwzone infracrveno ćebe je uređaj kojim se ostvaruje kontrolisano delovanje infracrvenog zračenja. Dwzone Infracrveno ćebe je konstruisano od germanijuma, turmalina i vulkanskih naslaga lave, radi magnetoterapiju a infracrveno svetlo dubinski prodire i izaziva efekat infracrvene saune. Blagotvorno deluje  na celulit, kožu, mišićno tkivo, napetost, zglobove, probavu, bolove, imunološki sistem, metabolizma, deluje pozitivno na energetske centre, relaksira i podstiče životnu radost!
Podstiče znojenje, cirkulaciju i bolji priliv kiseonika u krv. Redovnom primenom omogućava se kontrola telesne mase, odnosno debljine.
Koža je prokrvljena, postaje mekša, elastičnija, mladolikija i zategnutija.
Pmogućava prirodnu  detoksikaciju organizma oslobađajući ga teških metala, nemetalnih toksina, ostataka pesticida, herbicida i drugih sintetičkih materija.

TURMALIN je jedini prirodni mineral koji sadrži ukupno 26 mikroelemenata, među kojima su i kalijum, kalcijum, magnezijum, mangan, gvožđe, silicijum, jod, fluor. Ima ga u različitim bojama. Ovaj mineral pozitivno utiče na nervni, endokrini i imunološki
sistem. Jedinstvena svojstva turmalina revitalizuju organizam, jer od svih minerala samo turmalin u sebi ima konstantni električni naboj zbog čega ga i zovu kristalni magnet.

Savršena kombinacija za topljenje masnih naslaga i celulita! Ubrzava cirkulaciju i dotok kiseonika, smanjuje upale, otklanja umor i  osećaj teških i otečenih nogu ! Stimuliše ubrzani rad metabolizma, podstiče izbacivanje toksina i viška vode!

Bez muke, postignete ili održite postojeću figuru!


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu od ponuđenih opcija
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru
– Ponuda obuhvata paket za mršavljenje: LPG tretman + Infracrvena podloga od turmalina i vulkanskih naslaga lave za podsticanje detoksikacije i ubrzanje metabolizma, cirkulacije i znojenja
– Možete se opredeliti za jednu od ponuđenih opcija:
* LPG od 30 min za 990rsd
* LPG od 45 min za 1190
* LPG od 60 min za 1490rsd
– Sa priloženim kuponom iznos od 990rsd ili 1190rsd ili 1490rsd (zavisno od opcije za koju se opredelite) plaćate našem partneru na licu mesta
– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja a najkasnije do 28.04.2019.
– Neophodno je poneti odštampan BLIC kupon 
– Obavezno je zakazivanje unapred
– Ukoliko iz bilo kog razloga ne možete da dođete na zakazani termin, molimo vas da ga blagovremeno otkažete i zakažete novi termin, u suprotnom kupon će se smatrati iskorišćenim
– Telefon: 063/46 79 95
– Radno vreme: pon – pet 12h -20h, Sub 10h – 15h, nedelja neradna
– Adresa: Obilicev Venac 18-20, TC Passage, lokal 1/18, Beograd

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Stari Grad

Adresa : Obilicev Venac 18-20, TC Passage, lokal 1/18
Telefon : 063/46 79 95
Pogledaj na mapi
Studio lepote Magic Hands nalazi se na teritoriji opštine Stari Grad, ulica Obilićev venac 18-20, TC City Passage. Salon je opremljen vrhunskom kozmetikom i prate trendove vezano za negu lica i tela, kao i najnovije tretmane za mršavljenje i oblikovanje tela. U salonu Magic Hands možete uraditi tretmane lica najnovijim preparatima, mezoterapiju lica i tela bez igala. U njihovoj ponudi nalaze se još i masaža lipomasažerom (LPG), takođe i ručna masaža sa vrhunskim kremama, mikrodermoabrazija, tretmani u termo ćebetu, collarium! Usluge salona:- MASAŽE: relax, terapeutska, anticelulit, sportska, aromaterapija, LPG masaža- Limfna drenaža: anticelulit  i terapeutska- Solarijum- Collarijum- Elektrostimulacija- Tretmani lica: biološki tretman, Spa tretman, lifting lica, Byas tretman podmlađivanja kao i masaža lica (ručna, aparativna)- Depilacija- Detoksikacija (infracrveno ćebe)- Tretman mršavljenja i topljenja masnih naslaga Posetite ih i uverite se u kvalitet usluge!