Beogad - popusti , anticelulit masaza - Moj kupon.
Stari Grad

Paket za mršavljenje – Pet anticelulit masaža + jedna kavitacija!

3.900 rsd 6.200rsd
Ističe 04.12.2019
Preuzmi kupon

Anticelulit masaža – kuponi – mršavljenje! Paket za mršavljenje: 5 ručnih anticelulit masaža sa infracrvenim ćebetom + 1 tretman kavitacije uz besplatan blic kupon!

Rešite se uporne i dosadne pomorandžine kore i uživjate u pogledu koji vidite u ogledalu.
Anticelulit masaža je savršen, efikasan, potpuno neškodljiv i zdrav način da uklonite celulit! Osim što razbija slojeve celulita, anticelulit masaža poboljšava i cirkulaciju i hrani i zateže kožu i daje Vam osećaj zadovoljstva što ste se rešili jednog problema!

Infracrveno ćebe blagotvorno deluje  na celulit, kožu, mišićno tkivo, napetost, zglobove, probavu, bolove, imunološki sistem, metabolizma, deluje pozitivno na energetske centre, relaksira i podstiče životnu radost! Podstiče znojenje, cirkulaciju i bolji priliv kiseonika u krv. Redovnom primenom omogućava se kontrola telesne mase, odnosno debljine. Koža je prokrvljena, postaje mekša, elastičnija, mladolikija i zategnutija. Omogućava prirodnu  detoksikaciju organizma oslobađajući ga teških metala i nemetalnih toksina i ostataka pesticida i herbicida i drugih sintetičkih materija.

Bez muke, postignete ili održite postojeću figuru!


BLIC KUPON

  • Jedan kupon važi za jednu osobu
  • Možete preuzeti više kupona
  • Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru

Ponuda obuhvata anticelulit paket : 5 ručnih anticelulit masaža sa infracrvenim ćebetom + 1 kavitacija
Sa priloženim kuponom iznos od 3900 plaćate našem partneru na licu mesta

  • Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja a najkasnije do 04.12.2019.
  • Neophodno je poneti odštampan BLIC kupon 
  • Obavezno je zakazivanje unapred
  • Ukoliko iz bilo kog razloga ne možete da dođete na zakazani termin, molimo vas da ga blagovremeno otkažete i zakažete novi termin, u suprotnom kupon će se smatrati iskorišćenim
  • Telefon: 063/46 79 95
  • Radno vreme: pon – pet 12h -20h, Sub 10h – 15h, nedelja neradna
  • Adresa: Obilicev Venac 18-20, TC Passage, lokal 1/18, Beograd

 


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Stari Grad

Obilicev Venac 18-20, TC Passage, lokal 1/18
063/46 79 95
Pogledaj na mapi

Studio lepote Magic Hands nalazi se na teritoriji opštine Stari Grad, ulica Obilićev venac 18-20, TC City Passage. Salon je opremljen vrhunskom kozmetikom i prate trendove vezano za negu lica i tela, kao i najnovije tretmane za mršavljenje i oblikovanje tela.
U salonu Magic Hands možete uraditi tretmane lica najnovijim preparatima, mezoterapiju lica i tela bez igala. U njihovoj ponudi nalaze se još i masaža lipomasažerom (LPG), takođe i ručna masaža sa vrhunskim kremama, mikrodermoabrazija, tretmani u termo ćebetu, collarium!
Usluge salona:- MASAŽE: relax, terapeutska, anticelulit, sportska, aromaterapija, LPG masaža- Limfna drenaža: anticelulit  i terapeutska- Solarijum- Collarijum- Elektrostimulacija- Tretmani lica: biološki tretman, Spa tretman, lifting lica, Byas tretman podmlađivanja kao i masaža lica (ručna, aparativna)- Depilacija- Detoksikacija (infracrveno ćebe)- Tretman mršavljenja i topljenja masnih naslaga
Posetite ih i uverite se u kvalitet usluge!