Beogad - Lepota - Pakovanje kose - Popusti - Moj kupon.

Pakovanje kose – Remedy pakovanje + šišanje i feniranje za 990rsd!

popust
-61%
2.500 rsd
990 rsd
Kupon je istekao

Pakovanje kose – Frizerske usluge – popusti! Preuzmite besplatan kupon, bez registracije i iskoristite popust za Remedy pakovanje kose za oštećenu kosu + šišanje i feniranje! 

Remedy sistem je profesionalan tretman za totalnu i dubinsku revitalizaciju kose. Ono što ga izdvaja i razlikuje od drugih tretmana za revitalizaciju, jeste prirodan keratin dobijen iz dejstva sferulita i aminokiselina pšenice. Ovaj prirodni keratin predstavlja gradivni materijal koji se umeće u oštećene delove vlasi i zamenjuje oštećenu keratinsku pločicu.

Pored prirodnog keratina, tu su još i polifenoli belog grožđa i ulje avokada. Polifenoli belog grožđa su poznati kao jedan od najjačih antioksidansa, koji sprečavaju proces starenja kose. Ulje avokada je bogato masnim kiselinama kojima hrani kosu i daje joj mekoću, dok je istovremeno štiti od nepovoljnih faktora.

Ove aktivne materije se tretmanom ugrađuju u vlas i tokom narednih trideset dana postepeno deluju na njene oštećene delove oporavljajući ih.

Nakon dolaska u salon vaša kosa će biti čista, lepa, nahranjena dragocenim sastojcima iz pakovanja! Blistava, zdrava lepa kosa na kojoj će vam zavideti!


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu” na vašem telefonu ili računaru
– Ponuda obuhvata  dubinsku negu kose remedy preparatom za sve dužine kose + šišanje i feniranje
– Sa priloženim kuponom iznos od 990rsd plaćate na licu mesta našem partneru

– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja a najkasnije do 18.11.2019.
– Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
– Neophodno je zakazivanje unapred
– Ako ste sprečeni da dođete, obavestite salon najmanje 1 dan ranije i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen
– Telefon: 064/5760-790
– Radno vreme: ponedeljak-petak 09-19h, subota 09-16h

– Adresa: Stjepana Ljubiše 4, Zvezdara


Raspoloživosti kapaciteta, zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!