Pečuj–grad muzej na otvorenom! Noćenje sa doručkom 67€! Polazak 14.12.19.

popust
-11%
8.820 rsd
7.870 rsd
Kupon je istekao

Pođite sa nama da upoznate Pečuj – grad ljubavnih katanaca i vina, kupite pečujske rukavice i saznate sve o žolnai keramici, da se relaksirate I opusite u čuvenoj mađarskoj banji, da posetite Vilany I Šikloš – sela gde "vino"spava.

Spoj bogate istorije, prelepe građevine, puno zelenila i prelep park u centru grada opisuju jedan od najvećih i najlepših gradova u Mađarskoj – Pečuj, grad različitih kultura koji odiše posebnim duhom I šarmom.
Od praistorije do danas šiban vetrovima istorije, bio je meta mnogih naroda i silnih vojskovođa. Upravo zato njegove prelepe građevine govore jezikom mnogo naroda i u svojm zidinama čuvaju njihovu kulturu i tradiciju. Gradsko jezgro je riznica starina: praistorijske i rimske nekropole, džamija-crkva, minaret, katedrala, kula nekadašnje biskupske tvrđave, biskupska palata, nacionalno pozorište, srpska pravoslavna kapela, franjevačka crkva, sinagoga,Pečujski univerzitet…

Jedan od najznačajnijih turističkih resursa Mađarske jeste upravo banjski turizam. Sa oko neverovatnih 1500 izvorišta lekovite termomineralne vode, uz Japan, Island, Francusku i Italiju, Mađarska je zemlja sa najvećim prirodnim,zdravstvenim potencijalom u ovom segmentu. U Mađarskoj, na nepunih 300 km od Beograda, smešteno je nekoliko svetski poznatih i veoma popularih lekovitih banja i kupalište Jedna od njih je Termal Spa Sikloš.

Centar Termal Spa ima ukupno 13 bazena, 4 na otvorenom, 9 u zatvorenom delu. Bazen za plivanje je na otvorenom.Ovo je moderan centar sa impozantnim vodenim sadržajem, aqua parkom i sauna svetom, a sagradjen je pored ostataka stare tvrdjave. Lako i brzo se stiže do Sikloša.
Sadržaj : bazen za plivanje 33m, relaksirajući vodeni sadržaji, termalna voda, finska sauna, infrared sauna, parno kupatilo, aroma sauna, slana soba, hidromasaže, terapijske usluge,  masaže, aqua park, sadržaj za decu.
Banja nudi u svojim wellness I spa centrima mnogo programa za sve one koji žele da očuvaju zdravlje , da se opuste i bar na kratku, pobegnu od stresa svakodnevnog života i uživa u toploj lekovitoj vodi i miru koji banja pruža.

PROGRAM PUTOVANJA
1. DAN BEOGRAD – PEČUJ – Fakultativno THERMAL SPA ŠIKLOŠ
Polazak iz Beograda u 05:30h (mesto polaska će biti poznato 2 dana pre putovanja). Iz Novog Sada oko 06:00h.
Putovanje do Pečuja, kroz Hrvatsku, sa usputnim zadržavanjima radi odmora i carinskih formalnosti. Vožnja autoputem preko Novog Sada, potom Sombora i posle graničnog prelaza Batina ulazimo u Hrvatsku. Nakon 30km vožnje kroz Hrvatsku ulazimo u Mađarsku i za nepin sat stižemo u Pečuj – evropsku prestonicu kulture za 2010. godinu. Razgledanje centra grada: Kiralj ulica, pozorište, Gradska kuća, Županijska kuća, Gazi – Kasim pašine džamije, Katedrale. Smeštaj u hotel.
Fakultativno: U popodnevnim časovima 16:30h polazak za Šikloš – kupanje u bazenima. Povratak u Pečuj. Noćenje.
2. DAN, NEDELJA PEČUJ – Fakultativno Muzej keramike Žolnai, Šikloš I degustacija vina – BEOGRAD Doručak. Slobodno vreme u Pečuju ili fakultativano: odlazak u muzej keramike Žolnai – 10 – 12h. Polazak za Beograd u 14:00. Upoznavanje sa Siklošom. Individualni obilazak tvrđave.Slobodno vreme za ručak ili fakultativno poseta vinariji u Šiklošu, degustacija vina. Polazak za Beograd oko 18h. Dolazak u Beograd u kasnim noćnim časovima. Kraj programa.


BLIC KUPON

 • Jedan kupon važi za jednu osobu
 • Možete preuzeti više kupona

Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu” na vašem telefonu ili računaru.
CENA OBUHVATA:
* Autobuski prevoz visoke klase (TV,DVD, AC);
*smeštaj u hotel Palatinus ***, koji uključuje noćenje sa doručkom (na bazi švedskog stola samoposluživanje), u sobama strukture 1/2 ili 1/2+1 na upit,
*Vodič tokom putovanja
*Troškovi Organizacije putovanja
*boravišna taksa

CENA NE OBUHVATA:
*Fakultativne izlete. (obavezno prijavljivanje u agenciji zbog rezervacije termina za grupe. Plaćanje vodiču na licu mesta. Ne možemo garantovati mogućnost naknadne prijave tokom putovanja)
*zdravstveno putno osiguranje sa osiguranom sumom do 30.000 € (deca do 19 god – 191 din, odrasli do 75god – 271 din I osobe preko 75 god – 630 din ),
*Individualne troškovi

 • Popusti i doplate:
  Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 20 € – na upit
  Deca do 12 godina u pratnji 2 odrasle osobe plaćaju 59 € I imaju pomoćni ležaj.
  Deca do 7 godina zajedničkom ležaju sa roditeljima plaćaju 25 €.
  OBAVEZNO PUTNO OSIGURANJE: Svaki putnik sa srpskim pasošem je dužan da ima putno osiguranje za putovanje u zemlje Šengenskog sporazuma.
 • FAKULTATIVNI OBILASCI
  Fakultativni obilasci nisu obavezan deo programa i zavise od broja prijavljenih u grupi. Minimum za realizaciju izleta je 20 putnika. Cena izleta uključuje prevoz, usluge vodiča, obilaske gradova I spomenika kulture.Agencija Organizator zadržava pravo promene cena izleta u slučaju promene cena ulaznica na lokalitetima. U slučaju nedovoljnog broja putnika, turistička agencija Organizator putovanja može punuditi više cene u odnosu
  na ponuđene u programu, a putnik nije dužan to da prihvati.
  Od fakultativnih izleta u ponudi je poseta muzeju keramike Žolnai, poseta selu Vilanj I Šikloš uz degustaciju vina, poseta spa centru u Harkanj Banji.
  1. MUZEJ KERAMIKE ŽOLNAI – Poseta muzeju uz stručno vođstvo lokalnog vodiča na srpskom jeziku – Cena ulaznice 5500 FT (18 -19 €)
  2. DEGUSTACIJA VINA I OBILAZAK VINARIJE – 6 Vrsta vina + kobasica, gulas, sezonsko povrće – 18€.
  Degustacija vina u maloj porodičnoj vinariji u Šiklošu. Domaćica Marica ce vam ispričati svoju vinsku priču. Probaćete 6 vrsta vina I moći ćete da kupite prvoklasna vina direktno od proizvođača.
  3. TERMAL SPA CENTAR – 13 € odrasli. Prevoz I ulaznica u banjski kompleks.
 • OPIS SMEŠTAJA:
  Hotel Palatinus City Cener – Smešten u starom gradskom jezgru Pečuja, u glavnoj trgovačkoj ulici, ovaj hotel sa 3 zvezdice nudi velnes centar i besplatan bežični internet.
  Većina soba u hotelu Palatinus City Center sadrži klima-uređaj, mini-bar, električno kuvalo i TV sa kablovskim kanalima. Ponuda hotela obuhvata i antialergenske sobe.
  U velnes centru Relax Studio na raspolaganju su vam sauna, parno kupatilo i masaže.
  U hotelskom restoranu služi se izvrsan doručak svako jutro, kao i ukusna mađarska i internacionalna jela. Raznovrsni događaji i konferencije mogu da se organizuju u elegantnoj balskoj dvorani. Do glavnog trga ima nekoliko minuta hoda. U neposrednoj blizini hotela nalaze se najvažnije znamenitosti Pečuja.
 • Termin polaska : 14.12.2019.
 • Mogući načini plaćanja:
  *UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
 • UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA: – akontacija 30% prilikom sklapanja ugovora, a ostatak minimum 15 dana pre puta..
  *UPLATA NA RATE – akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora, a ostatak u 3 jednake mesečne rate. Rate dospevaju svakog 1,10, 20 ili 30 mesecu, a poslednja rata dospeva 10.12.2019. godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana deponuju se čekovi građana, uz uvećanje od 2% mesečno.
  *ADMINISTRATIVNA ZABRANA – akontacija 30% prilikom sklapanja ugovora. Za ostatak, poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overen primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru u roku od najduže 3 radna dana). Rate dospevaju do 15-og u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. 2019. godine. Preostali iznos duga koji se realizuje putem administrativne zabrane, uvećava se za 2% na mesečnom nivou. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.
 • Sa priloženim kuponom iznos od 67€ plaćate u agenciji na licu mesta u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate
  Pre preuzimanja kupona neophodno je proveriti raspoloživost kapaciteta u agenciji
 • Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 13.12.2019.
  Prilikom rezervacije obavezno poneti sa sobom odštampan BLIC kupon
 • Adresa: Resavska 35, Beograd
 • Telefon za informacije: +381 (65) 2303305,+381 (11) 2830679

Licenca: OTP 112/2016 od 5.12.2016.

 


Radno vreme, raspoloživost kapaciteta, zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!