Pet tretmana radiotalasnog liftinga lica ILI ultrazvučne kavitacije tela u trajanju od 30 minuta!

popust
-34%
6.000 rsd
4.000 rsd
Kupon ističe za
-
Platite na licu mesta i uštedite 2.000 rsd
Mobilni kupon

Ovaj kupon možete da iskoristite i bez štampanja.

Preuzmite kupon na mobilni telefon i pokažite ga prilikom posete.

Podmlađena, sveža i zategnuta koža lica!

Radiotalasni lifting lica je aparaturna, potpuno komforna i bezbolna metoda za lifting i zatezanje kože lica. Tretman je prilagođen svim onim damama koje žele da ublaže dubinu bora i da poprave čvrstinu kože.

Radiotalasi deluju po principu zagrevanja srednjeg sloja, dela kože u kom se nalaze kolagen, elastin kao i elastična vlakna. Radiotalasi ubrzavaju obnavljanje elastičnih vlakana, proizvodnju novog kolagena i na taj način ublažavaju postojeće bore i daju čvrstinu koži. Pored toga, pokreće se mikrocirkulacija i izbacuju svi toksini iz kože.

Prilikom radiotalasnog liftinga klijent oseti blagu toplotu na koži, a ovo je najprirodniji način da se poboljša proizvodnja kolagena. Tretman radiotalasni lifting se radi sa sondom, kojom se preko kontaktnog gela masira koža lica, vrata i dekoltea.

Takođe, bitna napomena je da ne postoje nikakve nus pojave jer aplikovanjem gela i tretiranje sondom željene regije klijenta, ne vrši se nikakva invazivna metoda uklanjanja bora i zatezanja kože.

Tretman radiotalasni lifting je neinvazivan, bezbolan i potpuno bezbedan. Rezultat je vidljiv nakon tretmana, ali za dugotrajnije rezultate neophodno je da se uradi serija od tri do pet tretmana.

Efikasan tretman u borbi protiv suvišnih kilograma i celulita!

Kavitacija je nehirurški neinvazivni postupak koji doslovno uništava masne ćelije na stomaku, bedrima, bokovima, nadlakticama.

Ultrazvučna kavitacija je dokazano delotvorna, neinvazivna i bezbolna, sigurna i brza metoda pomoću koje se odstranjuju masne ćelije, a rezultati su brzi, vidljivi i trajni.

Tajna ove revolucionarne mašine jeste u specifičnoj ultrazvučnoj frekvenciji na koju reaguju isključivo masne ćelije. Kavitacijom se čvrste masne ćelije pretvaraju u tečne i time omogućava njihovo lakše izbacivanje iz organizma. Kritično područje tretira se specijalnom sondom kroz koju ultrazvučni talasi prodiru u potkožno masno tkivo i selektivno razbijaju stanice masnih ćelija.

Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana, a najbolji u seriji od 5-6 tretmana. U obimu se gubi više cm!


BLIC KUPON

Ponuda obuhvata:

 • Radiotalasni lifting lica ILI ultrazvučna kavitacija

Možete se opredeliti za jednu od ponuđenih opcija:

 • Radiotalasni lifting lica (5 tretmana) u trajanju od 30 minuta za 4.000 rsd
 • Ultrazvučna kavitacija tela (5 tretmana) u trajanju od 30 minuta za 4.000 rsd

Kako se koristi kupon

 • Nakon preuzimanja, kupon će se nalaziti u „Download folderu“ na vašem telefonu ili računaru
 • Kupon sačuvajte na mobilni telefon i ponesite sa sobom
 • Pri dolasku, pokažite vaš kupon i platite uslugu od 4.000 rsd

Uslovi kupona

 • Jedan kupon važi za jednu osobu
 • Možete preuzeti više kupona
 • Kupon važi od trenutka preuzimanja do 29.09.2022.
 • Neophodno je zakazivanje. Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme, potrebno je blagovremeno otkazati i zakazati nov termin, u suprotnom ce se kupon tretirati iskorišćenim

Kontakt podaci

 • Elin Sary Mary kutak
 • Požarevačka 13, Vračar, Beograd
 • Telefon: 067/717 50 63
 • Radno vreme: Pon – Pet 10-20h, Subota 09-18h, Nedelja neradna

Radno vreme, raspoloživost kapaciteta, zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!