Photo book u kožnom povezu već od 1390rsd uz blic kupon

Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 2800KUPON ISTIČE
1390 RSD28/07/2019

Photo booku kožnom povezu u veritikalnom ili horizontalnom formatu uz besplatan kupon! Sačuvajte najlepše trenutke svoga života!

Za priču vašeg života nije potrebno mnogo da bi izgledala kao bajka i ostala sačuvana. Vreme je da izaberite najdraže fotografije od kojih će Foto Image napraviti najlepšu foto knjigu koju ćete svaki put listati sa osmehom. Podarite sebi ili dragoj osobi kreativan i savršen poklon u kome će uspomene biti sigurne bez obzira na protok vremena i godina!


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu foto knjigu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru
– Ponuda obuhvata photo book u kožnom povezu u veritikalnom ili horizontalnom formatu
– Možete izabrati jednu od ponudjenih opcija:
* foto knjiga u koznom povezu, formata 15×21, 20 strana, do 60 fotografija, 1390rsd
* foto knjiga u koznom povezu, formata 15×21, 30 strana, do 90 fotogfafija, 1690 rsd
* foto knjiga u koznom povezu, formata 15×21, 40 strana, do 120 fotogfafija,1990rsd
– Rok za izradu je 5 radnih dana
– Sa priloženim kuponom iznos od 1390rsd ili 1690rsd ili 1990 rsd (u zavisnosti od opcije za koju ste se opredelili) plaćate našem partneru
– Fotografije doneti lično na USB-u ili CD-u ili poslati mailom na fotoimage.bg@gmail.com, kao i Blic kupon
– Moguća je  dostava post expresom na kućnu adresu, cena dostave nije uključena u cenu
– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 28.07.2019.
– Potrebna je najava unapred
– Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
– Telefon: 011 3245 982 ili 069 3245 982
– Radno vreme: pon-sub 08-22h, nedelja 12-22h
– Adresa: Svetogorska 4, Centar, Beograd

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Palilula

Website : http://www.fotoimage.rs Adresa : Svetogorska 4, Centar
Telefon : 011/3245982
Pogledaj na mapi
Fotografska radnja Foto Image Beograd nalayi se na adresi Svetogorska 4, Centar. Reputaciju Foto Image-a kao vrlo uspešne foto radnje, izuzetno visokih standarda u pružanju foto usluga, širi veliki broj odanih mušterija. Zahvaljujući njima u stanju smo da pratimo razvoj tehnologije i da obezbedimo izuzetan tim stručnjaka koji ostvaruju vrhunski kvalitet izrade fotografija. Prihvatamo nove trendove i osluškujemo potrebe mušterija pa je ponuda usluga vrlo raznolika i stalno se širi. Da bi korisnici naših usluga bili još zadovoljniji tu su uvek nove akcije, popusti i pokloni. Foto Image vam nudi :- Brzu izradu fotografija svih formata vrhunskog kvaliteta na najnovijim mašinama. Fografije izrađujemo sa svih digitalni medija, negativ i pozitiv filmova i sa slajdova u ramicama. Izdvajamo poseban panoramski format do 90 cm dužine.- Primanje narudžbi putem interneta- Fotografisanje za sva dokumenta- Razvijanje svih vrsta filmova za C41 proces- Skeniranje svih vrsta filmova- Skeniranje i obradu fotografija, montaže- Fotografije do 110 cm širine štampamo na ploteru, na najboljem foto papiru.- Profesionalne foto knjige tvrdih strana foto kvaliteta od snimaka koje donesete.Naši dizajneri će izgled foto knjige prilagoditi vašim zahtevima.- Foto šolje, puzzle i kalendare od snimaka koje donesete.Dizajneri su tu za vas.- Prebacivanje svih vrsta kartica, VHS, miniDV i sl. na CD/DVD- Foto kopiranje i digitalnu štampu- Veliki izbor fotoaparata, ramova, albuma, torbica i ostale prateće foto opreme-Stalne akcije, popuste i poklonePridružite se, uživajte u fotografiji!