Pileći file 390gr sa krompirom za 300rsd. Iskoristi popust!

Beograd, pileći file, Restoran Staro drvce, popust, pileci file. Moj kkuponRestorani daju popust na jela sa rostilja. u Rakovici restoran Staro drvce, popust, pileci file, batak, dimljene kobasice... ! Preuzmi besplatne kupone i ostvari popust. Moj kupon
Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 1570KUPON ISTIČE
300 RSD13/09/2019

Beograd – popust! Restoran Staro drvce nudi popust za Pileći file sa prilogom preko sajta moj kupon – uz besplatan kupon u Rakovici! Pileći file – za prave gurmane!

Usluga u restoranu Familija Drvce (Staro Drvce) može se oceniti samo najvišim ocenama, jer je osoblje jako ljubazno, profesionalno i spremno da vas usluži u svakom trenutku. U kafani Familija Drvce (Staro Drvce) očekuje vas veoma bogata ponuda pića, naravno po pristupačnim cenama, koje su prilagođene svačijem džepu, a tu su i izvanredni specijaliteti kojima pravi gurmani garantovano neće odoleti. Predstavlja lokalno okupljalište ljubitelja dobre kvalitetne kafanske pesme, kao i izvanrednog boemskog provoda, međutim, iako lokalno sve je popularnije i kod ljudi u čitavom gradu, naravno zbog dobrog provoda koji ovde ne izostaje. Na raspolaganju vam stoji ljubazno i nasmejano osoblje, koje čini da se osećate kao u svojoj kući. Dođite da okusite specijalitete tradicionalne srpske trpeze, ukuse i mirise naše Srbije! Sa svojom sjajnom atmosferom,vrhunskim osobljem i vrhunskom klopom poznat je nadaleko! Uživajte,zaboravite danas na kuvanje i počastite sebe!
Očekujemo Vas uskoro…


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu” na vašem telefonu ili računaru.
– Ponuda obuhvata jednu porciju -390gr pilećeg filea sa prilogom po Vašem izboru: krompir ispod sača,pofrit ili začinski krompir
– Sa priloženim kuponom iznos od 300rsd plaćate na licu mesta našem partneru
– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja svim danima , a najkasnije do 13.09.2019.
– Neophodna najava dolaska 1 dan unapred!
– Obavezno sa sobom poneti odštampan BLIC kupon
– Telefoni za informacije: 061/14 15 998, 061//270 75 19, 060/378 68 68
– Radno vreme: 12.00 – 00,00h, petak i subota od 12.00 – 02,00h
– Adresa: Patrijarha Dimitrija 57b, Beograd, Rakovica


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drgo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupon!

TAGOVI: Rakovica

Adresa : Patrijarha Dimitrija 57b, Beograd, Rakovica
Telefon : 061/14 15 998, 061//270 75 19, 060/378 68 68
Pogledaj na mapi
Familija Drvce – Lounge bar u novom ambijentu, počinje sa radom !!! Zbog kvalitetnog provoda postalo je jedno od omiljenih mesta za izlazak u celom gradu. Familija Drvce nudi mogućnost organizacije različitih vrsta proslava kapaciteta do 60 ljudi. U nesvakidašnjem ambijentu možete proslaviti Vaše venčanje, rođendan, godišnjicu firme, organizovati prezentaciju, promociju ili neki drugi korporativni događaj. Na raspolaganju vam stoji ljubazno i nasmejano osoblje, koje čini da se osećate kao u svojoj kući. Uz omiljeno piće, odličnu muziku, svi su raspoloženi i provode se ludo i nezaboravno!