Popust 78%! MADEROTERAPIJA CELOG TELA (stomak,noge, gluteus, bokovi i ruke) u trajanju od 1h za samo 790rsd uz BLIC KUPON!

Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 3500KUPON ISTIČE
790 RSD01/07/2019

Masaža oklagijama je veoma efikasan, potpuno prirodan tretman protiv celulita gde se masaža izvodi pomoću specijalno dizajnirane oklagije koja obezbeđuje intenzivan pritisak na celulit i otklanjanje masnih naslaga.
Ponuda obuhvata tretman maderoterapije celog tela u trajanju od 1h.
Prednost korišćenja specijalno oblikovanih drvenih elemenata je omogućavanje intenzivnog pritiska na fibrozni celulit i otklanjanje masnih naslaga zajedno sa ostalim toksinima. Masažom dopiremo duboko unutar kože čime se aktiviraju ćelije iznutra.
Zbog toga terapija je posebno efektivna za:
– Redukciju struka
– Eliminaciju sedalnog dela na bokovima
– Uklanjanje celulita sa nogu
– Definisanje nogu
– Zatezanje butina i nogu
– Smanjenje obima stomaka.

Priuštite sebi pravi tretman!


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru
Ponuda obuhvata: Anticelulit tretman – Maderoterapiju celog tela  (zatezanje stomaka, regije kukova, oblikovanje gluteusa , celih nogu i ruku) u trajanju od 1h 
– Sa priloženim kuponom uslugu u iznosu od 790rsd plaćate na licu mesta našem partneru

– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 01.07.20198.
– Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
– Neophodno je zakazivanje
– Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme, potrebno je blagovremeno otkazati  i prezakazati nov termin, u  suprotnom će se kupon tretirati iskorišćenim
– Telefon: 064/20 57 753
– Radno vreme: svim danima od 10-20h osim utorka
– Adresa: Skender Begova 53a, Beograd, Dorćol

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Stari Grad

Adresa : Skender Begova 53a, Dorćol
Telefon : 064/20 57 753
Pogledaj na mapi
Salon lepote A&A nalazi se u Skender-begova 53a, u Beograd na Dorćolu, paralelno sa ulicom Cara Dušana. Bićete oduševljeni jer će vas dočekati nasmejana, ljubazna, pozitivna, lepa, mlada gospođa, koja svoj posao radi profesionalno i sljubavlju  sa velikim iskustvom. Salon pruža sledeće usluge: - Masaže: celog tela, parcijalna, antistres, masaža lica,- Manikir,pedikir izlivanje, nadogradnja, izlivanje noktiju, gel lak, korekcija.- Svilene trepavice tehnikom dlaka na dlaku ili Ruski volumen.- Frizerske usluge: dečijije šišanje,šišanje, feniranje, farbanje izrastka, pramenovi u više boja- Depilacija: cele noge sa preponama ruke, nausnice ili celog tela Prepustite se i vi i uživajte u svakom trenutku provedenom u salonu lepote A&A!