SISTEMATSKI PREGLED ZA ŽENE I MUŠKARCE: Laboratorija, Spirometrija,EKG, UZ abdomena, štitne žlezde,bešike i prostate za 3600rsd !

Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 17800KUPON ISTIČE
3600 RSD02/07/2019
  1. Internistički pregled obuhvata preglede glave, vratnog dela, grudnog koša, abdomena i ekstremiteta. To je jedan sistematičan i sveobuhvatan pregled koji umnogome daje sliku stanja organizma. Zajedno sa analizama koje se u okviru pregleda obavljaju u laboratoriji, predstavlja najbolju prevenciju koju bi čovek trebalo sebi da priušti obavezno jednom do dva puta godišnje!
    EKG se takođe radi u okviru sistematskog pregleda, jer on pokazuje stanje glavne pumpe i pokretača našeg organizma – srca. Dijagnostifikuje neka stanja kao što su zadebljanja srčanih zidova, ishemiju miokarda… Pri čitanju nalaza EKG-a određuje se frekvencija srca, ritam, osovina, postojanje oštećenja komora kao što su hipertrofija ili infarkt miokarda.
  2. Zahvaljujući jednostavnosti izvođenja, ultrazvuk predstavlja pouzdanu i efikasnu metodu u otkrivanju i praćenju različitih obolenja. Njome se blagovremeno može otkriti bolest, te u skladu sa nalazom otpočeti adekvatno lečenje. Ultrazvuk je bezbolan i neinvazivan pregled apsolutno neškodljiv po pacijente! Tehnika pregleda ultrazvučnim aparatom se zasniva na zvučnim talasima visoke frekvence koji prolaze kroz tkiva i organe i daju detaljan uvid u osobine unutrašnjih organa.
    Štitasta žlezda se nalazi u prednjem delu vrata. Luči hormone trijodtironin i tetrajodtironin koji utiču na mnoge druge, kao i na celokupan metabolizam. Ona sama je pod uticajem hormona hipofize iz mozga. Pravilna funkcija štitaste žlezde posebno je važna u pojedinim grupama stanovništva: dece, adolescenata i trudnica, gde poremećaji njene funkcije mogu uzrokovati trajne posledice.
    Ultrazvuk abdomena (stomaka) pruža informacije o jetri, žučnoj kesi, pankreasu, bubrezima, nadbubrežnoj žlezdi, slezini, mokraćnoj bešici, trbušnoj tečnosti i velikim krvnim sudovima stomaka. Pregledom se može ustanoviti kako izgledaju ti organi i koje su veličine. Isto tako može se sagledati građa i struktura unutrašnjih organa i uočiti potencijalna patološka stanja. Takođe, pregled indirektno može ukazati na probleme u funkcionisanju i oboljenja želuca i creva. Ultrazvuk abdomena se kao preventivni pregled preporučuje ne samo osobama sa problemima sistema za varenje, već i gojaznim osobama i pušačima!
    Ultrazvuk male karlice je danas najvažnija i nezamenljiva metoda za kontrolisanje zdravstvenog stanja ženskih reproduktivnih organa. Može se izvoditi dvojako – preko trbuha uz punu mokraćnu bešiku ili vaginalnim putem, u zavisnosti od različitih faktora. Ovim pregledom se može ustanoviti anatomija jajnika i materice, policistični jajnici i razna druga oboljenja ili poremećaji.

BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru
– Ponuda obuhvata sistematski pregled za žene i muškarce: pregled lekara,laboratorija (krvna slika, sedimentacija, glukoza,holesterol,HDL, LDL, trigliceridi, urea, keratinin,ALT, gvoždje, urin sa sedimentom) ,spirometrija,ekg,UZ abdomena,uz štitne,donjeg dela stomaka-mokraćne bešike i prostate!

– Sa priloženim kuponom uslugu u iznosu od 3600rsd plaćate na licu mesta našem partneru
– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 02.07.2019.
– Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
– Neophodno je zakazivanje
– Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite Polikliniku i pomerite zakazani termin, inače će Vam se kupon računati kao iskorišćen!
-Radno vreme pon-pet od 08-21h subota od 09-15h
-Adresa: Koče Popovića br. 7 (bivša Zagrebačka)
-Telefon: 011/ 3285-140, 011/3285-145, 060/4414-350, 060/4414353
www.graciamedika.com


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Savski Venac

Website : http://graciamedika.com/ Adresa : Koče Popovića br. 7 (bivša Zagrebačka)
Telefon : 011/3285-140
Pogledaj na mapi
Poliklinika Gracia Medika je zdravstvena ustanova u kojoj je svim doktorima i medicinskom kadru etika prvo načelo rada, kako u pristupu pacijentima,tako u svim fazama terapije. Uz primenu najsavremenije tehnologije i najviših međunarodnih standarda našim pacijentima nudimo: - kompletnu zdravstvenu zaštitu i prevenciju-rano otkrivanje bolesti - specijalnu preventivnu zaštitu za grupacije stanovništva izloženog povećanom riziku oboljevanja u skladu sa posebnim programom preventive, kao i ekspertske preglede uglednih profesora Medicinskog fakulteta u Beogradu i poznatih lekara Beogradskih bolnica, intervencije i konsultacije lekara svih specijalnosti. Primenom najsavremenijih tehnologija i najviših medicinskih standarda, Poliklinika Gracia Medika doprinosi Vašem zdravijem životu, a kroz svoje odgovorno poslovanje i kvalitetnijoj brizi o pacijentima. Dizajnirani ambijent i ljubazno osoblje stvaraju prijatnu i blagu atmosferu u našoj Poliklinici. Oprema koja se koristi u radu je sertifikovana, inovativna i prilagođena za rad kako bi naši lekari na najbrži, najsigurniji i najprecizniji način utvrdili dijagnozu. Poliklinika Gracia Medika je svojom lokacijom u Centru grada, lako dostupna iz svih delova grada. Svi zaposleni u našoj ustanovi, registrovanoj za primarnu zdravstvenu zaštitu, rade u skladu sa Zakonom o zdravstvenoj zaštiti Republike Srbije, isključivo sa odraslom populacijom (pacijenti stariji od 18 godina). Posvećeni smo Vašim potrebama, raspoloživom vremenu i zahtevima.