Izrada FOTO ŠOLJE sa vašim motivima za SAMO 380rsd ! Iskoristite sjajan POPUST uz BESPLATAN BLIC KUPON!!

Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 800KUPON ISTIČE
380 RSD13/05/2019

Znate onaj osećaj kada krenete kod nekoga na rođendan, a nemate pojma šta biste mu kupili ? Pogotovo ako tog nekog slabije poznajete, pa ne možete da se odlučite ni za jednu stvar, jer ne znate kakve stvari voli.E, više nema tih problema !
Foto studio Ris i MojKupon.rs imaju za vas popust  na izradu foto šolje sa slikom! Vaše je samo da donesete sliku koju želite da imate na šolji, sačekate malo, i eto savršenog poklona koji nije invazija na vaš džep.Isto tako, možete sebi priuštiti jednu ovako simpatičnu stvarčicu, pa da vas svakog jutra, dok pijete kafu, sa šolje gleda nasmejano lice voljene osobe, roditelja, dece, prijatelja, ili možda čak i kućnog ljubimca – na vama je da izaberete.


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Jedna osoba može preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu” na vašem telefonu ili računaru.  
– Ponuda obuhvata izradu foto šolje sa vašim motivima
– Sa priloženim blic kuponom iznos od 380 plaćate našem partneru na licu mesta
– Fotografiju dostavljate putem e-maila ili lično.

– Fotografiju možete dostaviti na riscopy@gmail.com.
– Fotografije možete dostaviti na Email: riscopy@gmail.com ili lično 
– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja a najkasnije do 13.05.2019.  na 2 adrese: Dobračina 29 i Vojvode Stepe 51
– Obavezno poneti odštampan BLIC kupon

– Radno vreme:pon-pet 08h-21h, subota 10h-18h
– Telefon:011/2623-409, 011/3976-069   063/391-214
– Adresa: Dobračina 29


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Stari Grad, Voždovac

Adresa : Dobračina 29
Telefon : 011-262-3409
Pogledaj na mapi
Foto Ris - nalazi se na dve lokacije u gradu, gde već godinama uslužuje svoje zadovoljne mušterije.Naša specijalnost je estetika!Naši standardi utemeljeni su u  dugogodišnjem bavljenju fotografijom i štampom. Umeće štampe i prenosa boje kako na foto papir, tako i na tkaninu ili bilo koji materijal, zahteva iskustvo i poznavanje sopstvenih mašina i tehnologije... mi Vam garantujemo kvalitet i jemčimo za svoje znanje u ovoj oblasti!Nestrpljivo čekamo Vaše kreativne zadatke!