STOMATOLOŠKA USLUGA PO IZBORU za 499rsd (kompozitna plomba,UZ uklanjanje kamenca,peskiranje,kiretaža paradontalnog džepa, zalivanje fisura ili postavljanje nakita ili cirkona) uz BESPLATAN KUPON!

Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 2000KUPON ISTIČE
499 RSD11/07/2019

Svi bismo voleli lepe i zdrave zube kao sa reklame, ali nismo baš uvek redovni na kontrolama i preskočimo po koji pregled kod stomatologa.
Da bi vaš osmeh bio lep i čaroban morate voditi računa o pravilnoj higijeni usta i zuba a kada se desi da se neki zub pokvari odmah treba potražiti pomoć stomatologa jer što više odlažete odlazak, veće su šanse da će se problem sve više i više iskomplikovati i više nema zdravih i belih zuba.
Stomatološka ordinacija Dens in Dente vas očekuje da zajedno učinite da ponovo postanete ponosni vlasnik zdravog i blistavog osmeha.

Ponuda obuhvata jednu od navedenih stomatoloških usluga:
* Kompozitna plomba na jednoj povrsini zuba i kompletan pregled svih zuba
* Ultrazvučno uklanjanje kamenca + poliranje zuba ili
* Peskiranje zuba ili
* Kiretaža parodontalnog dzepa i duboko ispiranje aktivnim kiseonikom ili
* Lepljenje cirkona na zub ili
* Lepljenje nakita za zub (cena nakita ne ulazi u ponudu ) ili
* Zalivanje fisura kod dece ili

Trudićemo se da našom stručnošću, ljubaznim pristupom i strpljenjem razbijemo sve predrasude o tome da je zubar nesto strašno. Zadovoljan pacijent je nasa zelja i naš lajt motiv.
Nemojte se ustručavati i odlagati da zakažete vašu posetu i uverite se u našu iskrenu brigu o vašem dentalnom zdravlju.


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru
– Ponuda obuhvata jednu od navedenih stomatoloških usluga:
* Kompozitna plomba na jednoj povrsini zuba i kompletan pregled svih zuba
* Ultrazvučno uklanjanje kamenca + poliranje zuba ili
* Peskiranje zuba ili
* Kiretaža parodontalnog dzepa i duboko ispiranje aktivnim kiseonikom ili
* Lepljenje cirkona na zub ili
* Lepljenje nakita za zub (cena nakita ne ulazi u ponudu ) ili
* Zalivanje fisura kod dece
– Sa priloženim kuponom iznos od 499rsd plaćate na licu mesta našem partneru
– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 11.07.2019.
– Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite ordinaciju i pomerite zakazani termin, inače će vam se kupon računati kao iskorišćen
– Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
– Neophodno je zakazivanje
– Telefon za zakazivanje: 011/347 71 03 ili 062/252-626
– Radno vreme: pon – pet od 10h – 20h
– Adresa: Šamačka br. 2 lokal br. 7 Beograd, Konjarnik

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Zvezdara

Website : http://ortodoncijadrandjelka.com/ Adresa : Šamačka br. 2 lokal br. 7 – Konjarnik
Telefon : 011/3477103
Pogledaj na mapi
Stomatološka ordinacija Dens in Dente nalazi se u ulici Šamačka br. 2 lokal br. 7 – Konjarnik. U prijatnom ambijentu, pokušaćemo da vas razuverimo da poseta stomatologu nije nešto čega se treba plašiti. Naš osnovni zadatak je da naši pacijenti sa osmehom dolaze i isto tako nas i napuštaju. Svoje višegodišnje iskustvo, ljubaznost, stručnost i veliki broj zadovoljnih pacijenata garant su našeg pravog puta do vašeg lepšeg i zdravog osmeha. Sve vrste stomatoloških usluga koje Vam nudimo uz konsultaciju i angažovanje najeminentnijih stručnjaka iz Srbije i regiona obećava da ćete sačuvati vaše zdravlje i na vreme sprečiti neželjene efekte, a probleme rešiti na najbolji mogući način. Stručni tim ordinacije se kontinuirano edukuje i primenjuje  nova dostignuća kao i najsavremenije proverene materijale koristi u terapiji i lečenju svojih pacijenata. Doktorka Anđelka Višacki Radomirović specijalista ortopedije vilica, vlasnik stomatološke ordinacije “Dens in Dente”, rođena je u Vršcu gde je završila osnovnu školu “Vuk Stefanović Karadžić” i prestižnu Gimnaziju “Borislav Petrov Braca” na prirodno matematičkom smeru sa odličnim uspehom. “Medicinski fakultet” u Novom Sadu na smeru stomatologije, redovno stažiranje  nastavila u ZC “Vršac” i Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu. Specijalizira ortopediju vilica u VMA, iskustvo i najsavremenije metode stečene na mnogim kongresima i simpozijumima prenosi na rad i na lečenje  svojih pacijenta. Nemojte se ustručavati i odlagati da zakažete Vašu posetu i uverite se u našu iskrenu brigu o vašem dentalnom zdravlju.