KOMPLETNA BIOHEMIJSKA ANALIZA KRVI + besplatna konsultacija sa lekarom za 799rsd. Uz BESPLATAN KUPON iskoristi popust!

Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 1600KUPON ISTIČE
799 RSD29/06/2019

Biohemijska analiza krvi predstavlja jedan od najbitnijih pokazatelja zdravstvenog stanja organizma. Ukoliko u organizmu postoji neki poremećaj, disbalans zdravstvenog stanja, analiza krvi će nas usmeriti u pravcu dalje dijagnostike. Cilj svake laboratorijske analize je dobijanje tačnog i pouzdanog nalaza koji će pokazati da li su u fiziološkim funkcijama i procesima nastupile promene.


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu” na vašem telefonu ili računaru.  
– Ponuda obuhvata kompletnu biohemijsku analizu krvi (glukoza, holesterol,HDL,LDL,trigliceridi, urea, kreatinin, gvožđe, ukupoan bilirubin, ALT,AST,GGT,faktor rizika, Indeks aterosklreroze)  + besplatna konsultacija sa lekarom!
– Sa priloženim kuponom iznos od 799rsd plaćate na licu mesta našem partneru
– Kupon možete iskoristiti najkasnije do 29.06.2019.
– Obavezno sa sobom poneti odštampan BLIC kupon 
– Telefon za zakazivanje: 011/21 67 594, 065/33 10 666
– Radno vreme: pon-pet 06:30-20:00h, sub. 07:00-15:00h
– Adresa: Nehruova 51, lokal br. 37, Piramida Plus, Novi Beograd


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Novi Beograd

Adresa : Nehruova 51, lokal br. 37, Piramida Plus
Telefon : 065/33 10 666
Pogledaj na mapi
  Sve analize se obavljaju brzo i pod strogom kontrolom biohemicara i lekara, po pristupacnim cenama, uz omoguceno strucno tumacenje odgovornih lica. Sve usluge vršimo po željama i potrebama naših pacijenata na taj nacin što dolazimo po dogovoru i u kucnu posetu radi uzimanja uzoraka. Ljubazno i strucno osoblje stoji Vam na raspolaganju za sva Vaša pitanja i dileme iz bilo koje oblasti laboratorijske prakse. Ovim putem Vas pozivamo da nas posetite i uverite se da zaslužujemo da budemo i Vaša laboratorija od poverenja. Sve analize se obavljaju brzo i pod strogom kontrolom biohemicara i lekara, po pristupacnim cenama, uz omoguceno strucno tumacenje odgovornih lica. Sve usluge vršimo po željama i potrebama naših pacijenata na taj nacin što dolazimo po dogovoru i u kucnu posetu radi uzimanja uzoraka. Ljubazno i strucno osoblje stoji Vam na raspolaganju za sva Vaša pitanja i dileme iz bilo koje oblasti laboratorijske prakse. Ovim putem Vas pozivamo da nas posetite i uverite se da zaslužujemo da budemo i Vaša laboratorija od poverenja.