PRAMENOVI u VIŠE BOJA već od 1200rsd GRATIS ŠIŠANJE i FENIRANJE + PAKOVANJE prema tipu kose!

814
Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 4500KUPON ISTIČE
1200 RSD24/02/2019

Pramenovi su uvek u modi da li njihova blaža ili ekstremnija varijanta ali uvijek osveže frizuru unoseći očaravajuće nijanse u kosu nakon čega kosa izgleda potpuno drugačija, svežija i lepša.
Ukoliko želite promenu ali se pribojavate da celu kosu ofarbate u željenu boju,predlažemo vam da uradite predivne pramenove u više boja što će biti odlična promena i način da se priviknete na željenu boju koji može biti i presudan da kasnije celu kosu ofarbate u tu boju. Pramenovima ćete uneti svežinu u Vašu kosu, učinićete je atraktivnijom u svakom pogledu. Jednostavan način dodavanja lepote prirodnoj kosi. Pramenovi daju onaj finalni “touch”,onaj prefinjeni izgled koji ste oduvek želeli. Kome je najbolje da prepustite negu kose ako ne profesionalnom frizeru čija specijalnost je da od Vaše kose napravi ČUDO! Kakve god pramenove da zamislite frizeri iz salona Pulchritudo će realizovati u stvarnost. Uz pramenove u više boja u današnjoj ponudi je i Gratis šišanje i feniranje + pakovanje prema tipu kose već od 1200rsd.

Ne oklevajte ni sekundu…Posetite nas i zablistajte!


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu” na vašem telefonu ili računaru. 
– Ponuda obuhvata: Pramenove u više boja. Gratis šišanje i feniranje + pakovanje prema tipu kose
– Možete se opredeliti za jednu od ponuđenih opcija:
* Kratka kosa po ceni od 1200rsd
* Srednja dužina kose po ceni od 1600rsd
* Duga kosa po ceni od 2800rsd
* Extra duga kosa po ceni od 3300rsd
– Sa priloženim kuponom uslugu u iznosu od 1200rsd ili 1600rsd ili 2800rsd ili 3300rsd,u zavisnosti od dužine kose, plaćate na licu mesta našem partneru
– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 23.03.2019.
– Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
– Neophodno je zakazivanje
– Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno pomerite zakazani termin, inače će vam se kupon računati kao iskorišćen
– Telefoni za zakazivanje: 069/388 00 20
– Radno vreme: svim danima osim nedelje od 10h do 18h
– Adresa: Kralja Milana 22, Beograd


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona

Adresa : Kralja Milana 22, Beograd
Telefon : 069/3880020
Pogledaj na mapi
Novootvoreni frizersko-kozmetički salon Pulchritudo  nalazi se u centru grada na adresi Kralja Milana 22 u Beogradu. U prelepom ambijentu našeg salona možete uživati u velikom broju frizerskih usluga - šišanje i feniranje, farbanje profesionalnim farbama pramenovi u više boja, najnovije tehnike farbanja, svečane frizure. Kozmetičke usluge: manikir  sa gel lakom , nadogradnja, izlivanje i korekcija noktiju sa ukrašavanjem, estetski i medicinski pedikir sa gel lakom, kao i tretmani lica od higijenskog do antiage tretmana.Sve vrste ručnih masaža samo za dame. Negovanost i ispunjenje prirodne lepote, pitanje su stava i stila života. Uzimajući u obzir potrebu žena za ulepšavanjem, a takođe i ekonomsku situaciju, potrudili smo se da po popularnim cenama pružimo širok spektar usluga. Naše ljubazno osobljem nudi najbolju uslugu kada su kozmetičke i frizerske usluge u pitanju, uz korišćenje najkvalitetnijih profesionalnih preparata.