ESTETSKI SPA PEDIKIR i MANIKIR sa LAKIRANJEM noktiju. GRATIS PAKOVANJE i PILING za SAMO 799rsd! Iskoristi POPUST uz BESPLATAN KUPON!

830
Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 1700KUPON ISTIČE
799 RSD27/02/2019

Manikir i pedikir su tretmani nege kože koji za Vaše ruke i stopala čine čuda! Pružaju osećaj olakšanja u stopalima i šakama, koža na ovim delovima tela ostaje meka i mirisna, oslobođena suvišnih ćelija, a Vi se osećate i izgledate negovano. Profesionalci u salonima na pravi način znaju da prepoznaju tip preparata koji odgovara Vašoj koži, primenjuju ih vešto i bez greške, a Vi iz salona izađete odmorni i negovani!… Malo uživanja nikad nije naodmet.
Uz besplatan kupon za samo 799rsd nudimo Vam: Higijenski pedikir i  manikir (sređivanje zanoktica,oblikovanje noktiju, pakovanje ruku) sa lakiranje noktiju i još GRATIS pakovanje i piling.

Očekujemo Vas!


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu” na vašem telefonu ili računaru.
– Ponuda obuhvata: Estetski spa pedikir i manikir(sređivanje zanoktica,oblikovanje noktiju, pakovanje ruku) lakiranje noktiju Gratis pakovanje i piling
– Sa priloženim kuponom uslugu u iznosu od 799rsd plaćate na licu mesta našem partneru
– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 23.03.2019.
– Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
– Neophodno je zakazivanje

– Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno pomerite zakazani termin, inače će vam se kupon računati kao iskorišćen
– Telefoni za zakazivanje: 069/388 00 20
– Radno vreme: svim danima osim nedelje od 10h do 18h

– Adresa: Kralja Milana 22, Beograd


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona

Adresa : Kralja Milana 22, Beograd
Telefon : 069/3880020
Pogledaj na mapi
Novootvoreni frizersko-kozmetički salon Pulchritudo  nalazi se u centru grada na adresi Kralja Milana 22 u Beogradu. U prelepom ambijentu našeg salona možete uživati u velikom broju frizerskih usluga - šišanje i feniranje, farbanje profesionalnim farbama pramenovi u više boja, najnovije tehnike farbanja, svečane frizure. Kozmetičke usluge: manikir  sa gel lakom , nadogradnja, izlivanje i korekcija noktiju sa ukrašavanjem, estetski i medicinski pedikir sa gel lakom, kao i tretmani lica od higijenskog do antiage tretmana.Sve vrste ručnih masaža samo za dame. Negovanost i ispunjenje prirodne lepote, pitanje su stava i stila života. Uzimajući u obzir potrebu žena za ulepšavanjem, a takođe i ekonomsku situaciju, potrudili smo se da po popularnim cenama pružimo širok spektar usluga. Naše ljubazno osobljem nudi najbolju uslugu kada su kozmetičke i frizerske usluge u pitanju, uz korišćenje najkvalitetnijih profesionalnih preparata.