PUTOVANJE u BUDIMPEŠTU ZA DAN ZALJUBLJENIH! DVA NOĆENJA sa DORUČKOM (švedski sto) u HOTELU sa 3* za SAMO 55evra . Polazak 14.02.2019.

1091
Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 8349KUPON ISTIČE
6655 RSD14/02/2019

Budimpešta: spajanjem tri grada: Buda, Obuda i Pest 1873. godine nastala je jedinstvena Budimpešta, danas grad oko 2 miliona stanovnika, administrativni, kulturni, naučni, privredni, trgovinski i saobraćajni centar Mađarske. Lepote Budimpešte doprinose 9 mostova i Kraljevska palata sa uzvišenjima pored Dunava sa budimske strane. I zapamtite, u Budimpešti niste bili ukoliko niste navratili u nadaleko čuvenu poslastičarnicu Žerbo, ukoliko niste zagledali izloge u ulici Vaci ili niste sebi priuštili zadovoljstvo u nekoj od čardi.Pođite sa nama u grad koji je pun
iznenađenja.
Ceo program putovanja i uslove ponude možete videti OVDE  –BUDIMPESTA – 2 noc. 14.02.2019. Moj kupon


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu” na vašem telefonu ili računaru.
– Ponuda obuhvata: – prevoz autobusom turisticke klase(tv,dvd,klima)solo ili dubble decker,od 16 do 87 mesta,na navedenoj relaciji /mesta se određuju prema prijavi;
– smeštaj u hotelu 3*na bazi 2 N/D ( doručak švedski sto) u 1/2 i 1/2 +1 sobama, po lokalnoj kategorizaciji, panoramsko razgledanje Budimpešte sa stručnim vodičem,usluge stručnog vodiča tokom celog puta,troškove organizacije putovanja.
– Ponuda ne obuhvata: – fakultativne izlete (minimum 25 osoba OSIM ZA BEČ-30 PUTNIKA ), međunarodno zdravstveno osiguranje 120 din po osobi po danu,ostale neimenovane individualne troškove,ulaznice za Senbrun palatu
– doplata za 1/1 sobu 40 EURA /jednokrevetna soba na upit- Cena fakultativnih izleta: (neophodan minimum 25 putnika osim za Beč 30 putnika )
– krstarenje Dunavom 15 eur
– tržni centar Campona sa ulaznicom za Tropikarijum 15 eur / bez ulaznice 8 eur
– izlet do Sent Andreje 10 eur
-izlet za Beč /minimum za izlet 30 putnika / 25 eur
-trzni centar ARENA PLAZA 5 eur
-carda / prevoz, vecera sa picem inacionalnim programom / 22 eur
Mole se putnici koji idu iz Novog Sada da prilikom rezervacije obavezno napomenu da ulaze u Novom Sadu !
– Termin polaska : 14.02.2019.
– Sa priloženim kuponom iznos od 55evra plaćate u agenciji na licu mesta u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu bake na dan uplate,30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pred put (mogućnost plaćanja na rate do polaska).
– Mogućnost plaćanja na rate do polaska
– Pre preuzimanja kupona neophodno je proveriti raspoloživost kapaciteta u agenciji
– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 14.02.2019. kada je poslednji dan uplate kompletnog aranžmana
– Prilikom rezervacije obavezno poneti sa sobom odštampan BLIC kupon
– Telefon za informacije i rezervacije: 011/ 3610-963
– Radno vreme: pon-pet 10:00-18:00, subota 10:00-16:00
– Adresa: Makedonska 5, Beograd


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Stari Grad

Website : http://stellamaris.rs Adresa : Makedonska 5
Telefon : 011/ 3610-963
Pogledaj na mapi
Turistička agencija Stella Maris se nalazi na adresi Makedonska 5, Beograd. Cenimo poverenje koje nam ukazujete za organizaciju vašeg letovanja.Želja nam je da se prijatno osećate i još bolje odmorite. Profesionalno, ali i iskreno prijateljski se angažujemo da u našem aranžmanu doživite najlepše letovanje i najkvalitetniji odmor koji ste svakako zaslužili. Cilj nam je vaš prijatan odmor bez nepotrebnog stresa kome smo svi često izloženi. Naš tim je dobar putokaz za vaše leto. Očekujemo vas!