TRETMAN ZA MRŠAVLJENJE – anticelulit masaža nogu od 30 minuta + termo pakovanje u infracrvenom ćebetu – gubi se 600 kalorija po tretmanu za 890rsd!

1213
Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 2000KUPON ISTIČE
890 RSD13/05/2019

Prošlo je leto, vaša koža je konstanto bila izložena štetnim faktorima, bilo sunčevom  zračenju ili drugim štetnim faktorima koji na nju utiču, kao što su kafa, cigarete, loša ishrana, stresne situacije. Sve te promene na koži,  promena boje kože, sitno perutanje kože i slično možda ćete i sami primetiti. Tretman za mršavljenje – masaža celih nogu od 30 minuta, pakovanje u infracrvenomćebetu – gubi se 600 kalorija po tretmanu!

Masaža nema samo medicinsku svrhu, iako je ona nesporna, ona tera i stres, opušta vas i regeneriše. Obradujte vaše umorne mišiće, celo telo napuniti energijom i bićete poletniji. Ništa ne može nadomestiti stručni stisak profesionalnih masera. Ne samo da će se kičma osećati bolje, već i celo telo, jer masaža pospešuje cirkulaciju i puni vas novom energijom.

Ambijent je prijatan i moderan, kao stvoren za Vašu oazu opuštanja. Odbacite stres i regenerišite se i spolja i iznutra.


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru
– Ponuda obuhvata tretman za mršavljenje – anticelulit masaža nogu od 30 minuta, pakovanje u infracrvenomćebetu-gubi se 600 kalorija po tretmanun
– Sa priloženim kuponom iznos od 890rsd plaćate na licu mesta našem partneru
– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja a najkasnije do 13.05.2019.
– Neophodno je poneti odštampan BLIC kupon 
– Obavezno je zakazivanje unapred
– Ukoliko iz bilo kog razloga ne možete da dođete na zakazani termin, molimo vas da ga blagovremeno otkažete i zakažete novi termin, u suprotnom kupon će se smatrati iskorišćenim
– Telefon: 063/46 79 95
– Radno vreme: pon – pet 12h -20h, Sub 10h – 15h, nedelja neradna
– Adresa: Obilicev Venac 18-20, TC Passage, lokal 1/18, Beograd

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Stari Grad

Adresa : Obilicev Venac 18-20, TC Passage, lokal 1/18
Telefon : 063/46 79 95
Pogledaj na mapi
Studio lepote Magic Hands nalazi se na teritoriji opštine Stari Grad, ulica Obilićev venac 18-20, TC City Passage. Salon je opremljen vrhunskom kozmetikom i prate trendove vezano za negu lica i tela, kao i najnovije tretmane za mršavljenje i oblikovanje tela. U salonu Magic Hands možete uraditi tretmane lica najnovijim preparatima, mezoterapiju lica i tela bez igala. U njihovoj ponudi nalaze se još i masaža lipomasažerom (LPG), takođe i ručna masaža sa vrhunskim kremama, mikrodermoabrazija, tretmani u termo ćebetu, collarium! Usluge salona:- MASAŽE: relax, terapeutska, anticelulit, sportska, aromaterapija, LPG masaža- Limfna drenaža: anticelulit  i terapeutska- Solarijum- Collarijum- Elektrostimulacija- Tretmani lica: biološki tretman, Spa tretman, lifting lica, Byas tretman podmlađivanja kao i masaža lica (ručna, aparativna)- Depilacija- Detoksikacija (infracrveno ćebe)- Tretman mršavljenja i topljenja masnih naslaga Posetite ih i uverite se u kvalitet usluge!