RELAX MASAŽA ZA BOLNA STOPALA I NOGE SA LIMFNOM DRENAŽOM na infracrvenom ćebetu u trajanju od 30 minuta za 790rsd samo uz BESPLATAN KUPON!

816
Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 2000KUPON ISTIČE
790 RSD15/04/2019

Sigurno je da ste već čuli da od nogu sve počinje. Kada su stopala odmorna i opuštena onda u čitavom telu vlada balans. Da bismo bili zdravi potrebno je da postoji ravnoteža u telu, te i da čitav naš organizam i um rade zajedno. Svi delovi tela, uključujući i naša stopala moraju biti negovani na adekvatan način.

Masažom određenih zona na stopalima dolazi do efekta slanja impulsa ka delovima organa i delova tela. Šake su izuzetno osetljivi na dodir pa se njihovom masažom mogu pokrenuti blokirani meridijani u telu i tako podstaći procesi detoksikaje i pokrenuti razni mehanizmi podizanja energetske vrednsoti celokupnog organizma. Svaka tačka na telu povezana je sa jednom tačkom u tabanu. Ovakva masaža stopala deluje izuzetno opuštajuće, posebno za osobe koje puno vremena provode na nogama i celokupno stanje tela.

Prednost ove metode je višestruka jer se ovim tretmanom eliminišu sve nastale blokade protoka opšte energije u organizmu ubrzava i normalizuje protok krvi kao i rad svih unutrašnjih organa.

Pripremite se za uživanje!


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru
– Ponuda obuhvata  relax masaža za bolna stopala i noge sa limfnom drenazom 30 min na infra crvenom ćebetu
– Sa priloženim kuponom iznos od 790rsd plaćate na licu mesta našem partneru
– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja a najkasnije do 15.04.2019.
– Neophodno je poneti odštampan BLIC kupon
– Obavezno je zakazivanje unapred
– Ukoliko iz bilo kog razloga ne možete da dođete na zakazani termin, molimo vas da ga blagovremeno otkažete i zakažete novi termin, u suprotnom kupon će se smatrati iskorišćenim
– Telefon: 063/46 79 95
– Radno vreme: pon – pet 12h -20h, Sub 10h – 15h, nedelja neradna
– Adresa: Obilicev Venac 18-20, TC Passage, lokal 1/18, Beograd

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Stari Grad

Adresa : Obilicev Venac 18-20, TC Passage, lokal 1/18
Telefon : 063/46 79 95
Pogledaj na mapi
Studio lepote Magic Hands nalazi se na teritoriji opštine Stari Grad, ulica Obilićev venac 18-20, TC City Passage. Salon je opremljen vrhunskom kozmetikom i prate trendove vezano za negu lica i tela, kao i najnovije tretmane za mršavljenje i oblikovanje tela. U salonu Magic Hands možete uraditi tretmane lica najnovijim preparatima, mezoterapiju lica i tela bez igala. U njihovoj ponudi nalaze se još i masaža lipomasažerom (LPG), takođe i ručna masaža sa vrhunskim kremama, mikrodermoabrazija, tretmani u termo ćebetu, collarium! Usluge salona:- MASAŽE: relax, terapeutska, anticelulit, sportska, aromaterapija, LPG masaža- Limfna drenaža: anticelulit  i terapeutska- Solarijum- Collarijum- Elektrostimulacija- Tretmani lica: biološki tretman, Spa tretman, lifting lica, Byas tretman podmlađivanja kao i masaža lica (ručna, aparativna)- Depilacija- Detoksikacija (infracrveno ćebe)- Tretman mršavljenja i topljenja masnih naslaga Posetite ih i uverite se u kvalitet usluge!