RELAX MASAŽA CELOG TELA sa uljem od pomorandže ili vanile u trajanju od 50 minuta na infracrvenom ćebetu za 890rsd uz BESPLATAN KUPON!

1073
Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 2100KUPON ISTIČE
890 RSD28/04/2019

Tempo života je sve brži, zahtevi koji se postavljaju pred nas na radnom mestu sve su veći tako da nam je stres skoro svima postao stalni pratilac, a sa njim i hronični umor, napetost, nervoza, anksioznost…

Sve ovo, ukoliko ne obratimo pažnju na vreme dovodi vremenom do čestih glavobolja, nesanica, povišenog pritiska, slabljenja imunog sistem I loseg opsteg zdravstveog stanja. Ali postoji rešenje!

Relax masaža je najjednostavniji i najstariji vid lečenja. Dugo se koristila samo u sportske svrhe, ali vremenom naučna istraživanja pokazala su da se relax masaže mogu koristiti u prevenciji i lečenju mnogih bolesti. Istovremeno, sinhronizovanim pokretima smiruje i stimulise raspoloženje. Ona oslobađa ljude od glavobolje, dnevne napetosti i efikasna je pri otklanjanju nesanice. Relax masaža čoveku ulivaju živost i čine ga spremnim za velike napore.

Nemojte više maštati kako bi bilo lepo da vas neko izmasira i ukloni  napetost iz vašeg tela. Uradite to sada! Mi samo možemo da vam poželimo da uživate, a studio za masažu i negu tela Magic hands je tu da vas relaksira i rastereti!


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru 
– Ponuda obuhvata relax masažu celog tela sa uljem od pomorandže ili vanile u trajanju od 50 minuta na infracrvenom ćebetu
– Sa priloženim kuponom iznos od 890rsd plaćate na licu mesta našem partneru
– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja a najkasnije do 28.04.2019.
– Neophodno je poneti odštampan BLIC kupon 
– Obavezno je zakazivanje unapred
– Ukoliko iz bilo kog razloga ne možete da dođete na zakazani termin, molimo vas da ga blagovremeno otkažete i zakažete novi termin, u suprotnom kupon će se smatrati iskorišćenim
– Telefon: 063/46 79 95
– Radno vreme: pon – pet 12h -20h, Sub 10h – 15h, nedelja neradna
– Adresa: Obilicev Venac 18-20, TC Passage, lokal 1/18, Beograd

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Stari Grad

Adresa : Obilicev Venac 18-20, TC Passage, lokal 1/18
Telefon : 063/46 79 95
Pogledaj na mapi
Studio lepote Magic Hands nalazi se na teritoriji opštine Stari Grad, ulica Obilićev venac 18-20, TC City Passage. Salon je opremljen vrhunskom kozmetikom i prate trendove vezano za negu lica i tela, kao i najnovije tretmane za mršavljenje i oblikovanje tela. U salonu Magic Hands možete uraditi tretmane lica najnovijim preparatima, mezoterapiju lica i tela bez igala. U njihovoj ponudi nalaze se još i masaža lipomasažerom (LPG), takođe i ručna masaža sa vrhunskim kremama, mikrodermoabrazija, tretmani u termo ćebetu, collarium! Usluge salona:- MASAŽE: relax, terapeutska, anticelulit, sportska, aromaterapija, LPG masaža- Limfna drenaža: anticelulit  i terapeutska- Solarijum- Collarijum- Elektrostimulacija- Tretmani lica: biološki tretman, Spa tretman, lifting lica, Byas tretman podmlađivanja kao i masaža lica (ručna, aparativna)- Depilacija- Detoksikacija (infracrveno ćebe)- Tretman mršavljenja i topljenja masnih naslaga Posetite ih i uverite se u kvalitet usluge!