PAKET OD 3 TRETMANA za REGENERACIJU I ZATEZANJE KOŽE LICA I TELA U COLLARIJUMU – svetlosna terapija za oba pola samo 990rsd u centru grada!

840
Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 4500KUPON ISTIČE
990 RSD15/05/2019

Collagen spada u važnije sastojke kože pa se njegov gubitak manifestuje kroz ubrzano starenje kože, opuštanje mišića, ligamenata i tetiva, kroz povećanje rizika od osteoporoze, kao i kroz opštu slabost vezivnog tkiva. Upravo zbog toga, vreme je da vašoj koži obezbedite novi, daleko svežiji i zdraviji izgled!

Za čistu i bezvremensku lepotu danas smo vam pripremili paket od 3 tretmana u Collarijumu – svetlosna terapija za oba pola!

633 nm crvena svetlost koristi se godinama u nekim medicinskim postupcima, medicinskim ustanovama, beauty centrima i dermatološkim ordinacijama u svetu. Svetlost koju emituju Collagen lampe posebno je ispitivana kako bi se izbeglo zračenje UVA i UVB svetlosti. Sva emitovana svetlost deo je svetlosnog spektra. U potpunosti sigurni i neinvazivni.

Prvi rezultati pokazuju se kao čistija, sjajnija i nežnija koža. Tokom tretmana, moći ćete primetiti postupno poboljšanje tonusa, čistoću i hidrataciju, a bore će biti ublažene. Obnavlja koštano zglobni sistem, podstiče hijaluron, kolagen, elastin. Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu u svetlosnoj terapiji ovaj nežni, anti-age proizvod pruža vam celokupni osećaj blagostanja, a rezultat je vidljiv, koža zgleda mlađe. Collarium vitalizuje kožu proizvodnjom vlastitog kolagena i elastina i poboljšava opšte stanje.

Rezultat: Odmah vidljivi. Vaša koža izgleda mlađe i glatko.

Poboljšajte svoj izgled na prijatan, opuštajući i zdrav način!


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru
– Ponuda obuhvata paket od 3 tretmana za regeneraciju i zatezanje kože lica i tela u Collarijumu – svetlosna terapija za oba pola
– Sa priloženim kuponom iznos od 990rsd plaćate našem partneru na licu mesta
– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja a najkasnije do 15.05.2019.
– Neophodno je poneti odštampan BLIC kupon 
– Obavezno je zakazivanje unapred
– Ukoliko iz bilo kog razloga ne možete da dođete na zakazani termin, molimo vas da ga blagovremeno otkažete i zakažete novi termin, u suprotnom kupon će se smatrati iskorišćenim
– Telefon: 063/46 79 95
– Radno vreme: pon – pet 12h -20h, Sub 10h – 15h, nedelja neradna
– Adresa: Obilicev Venac 18-20, TC Passage, lokal 1/18, Beograd

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Stari Grad

Adresa : Obilicev Venac 18-20, TC Passage, lokal 1/18
Telefon : 063/46 79 95
Pogledaj na mapi
Studio lepote Magic Hands nalazi se na teritoriji opštine Stari Grad, ulica Obilićev venac 18-20, TC City Passage. Salon je opremljen vrhunskom kozmetikom i prate trendove vezano za negu lica i tela, kao i najnovije tretmane za mršavljenje i oblikovanje tela. U salonu Magic Hands možete uraditi tretmane lica najnovijim preparatima, mezoterapiju lica i tela bez igala. U njihovoj ponudi nalaze se još i masaža lipomasažerom (LPG), takođe i ručna masaža sa vrhunskim kremama, mikrodermoabrazija, tretmani u termo ćebetu, collarium! Usluge salona:- MASAŽE: relax, terapeutska, anticelulit, sportska, aromaterapija, LPG masaža- Limfna drenaža: anticelulit  i terapeutska- Solarijum- Collarijum- Elektrostimulacija- Tretmani lica: biološki tretman, Spa tretman, lifting lica, Byas tretman podmlađivanja kao i masaža lica (ručna, aparativna)- Depilacija- Detoksikacija (infracrveno ćebe)- Tretman mršavljenja i topljenja masnih naslaga Posetite ih i uverite se u kvalitet usluge!