STOMATOLOŠKA USLUGA PO IZBORU (jednopovršinska plomba, lečenje jednog kanala, bezbolno vađenje zuba, kiretaža jednog đepa ili UZ uklanjanje kamenca) za 500rsd uz BESPLATAN KUPON!

Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 2000KUPON ISTIČE
500 RSD29/06/2019

Zdravi zubi su preduslov opšteg zdravlja, normalnog funkcionisanja organizma i izvor zadovoljstva svakog čoveka. Zdravlje zuba je stvar na koju često zaboravljamo ili koju jednostavno zapostavljamo. Hrana, duvan, piće samo su neki od faktora koji negativno utiču na stanje i zdravlje zuba i koji uzrokuju stvaranje naslaga koje potom vrlo nepovoljno utiču na same zube.

Obezbedite sebi zdrav i blistav osmeh!


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu” na vašem telefonu ili računaru.
Ponuda obuhvata jednu od navedenih stomatoloških usluga:
* plombiranje jednog zuba (jednopovršinska plomba) ili
* lečenje jednog kanala ili kiretažu jednog paradontalnog džepa ili
* ultrazvučno uklanjanje kamenca sa poliranjem zuba ili
* bezbolno vadjenje zuba duplom anestezijom.
– Sa priloženim kuponom uslugu u iznosu od 500rsd plaćate na licu mesta našem partneru
 – Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 29.06.2019.
– Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
– Neophodno je zakazivanje
– Radno vreme: pon – pet od 10h – 19h, subota od 10h – 15h 
– Adresa: Durmitorska 3a, Beograd
– Telefoni za zakazivanje: 065/4511 111, 011/4135 131


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drgo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupon

TAGOVI: Savski Venac

Blistav osmeh i zdravi zubi su ono što prvo primećujemo kod svakog pojedinca! U prijatnom ambijentu, pokušaćemo da vas razuverimo da poseta stomatologu nije nešto čega se treba plašiti. Naš osnovni zadatak je da naši pacijenti sa osmehom dolaze i isto tako nas i napuštaju. Savremeno opremljena stomatološka ordinacija Bojić nudi Vam široku paletu usluga na jednom mestu, koje će učiniti da Vaši zubi budu savršeno zdravi i estetski lepi. U saradnji sa vrhunskim stručnjacima, različitih specijalizacija, pokrivamo širok spektar usluga od dečije i preventivne stomatologije do hirurgije i ortodoncije. Prilikom rada u našoj moderno opremljenoj ordinaciji, koja se nalazi u strogom centru Beograda, koristimo najkvalitetnije materijale i savremenu opremu, što nam omogućava da uspešno rešimo svaki Vaš stomatološki problem.  Oprema koju koristimo je savremena, a ono što je izuzetno važno i nama a i našim pacijentima jeste da se sterilizacija obavlja u autoklavu poslednje generacije i standard Evropske Unije.Tako da možete biti sigurni da kod nas ne postoji mogućnost ni najmanje infekcije.  Posetite nas i uverite se u kvalitet, stručnost i pre svega odgovornost prema svemu što radimo, a sve u svrhu zdravlja vaših usta i zuba.  Radno vreme: ponedeljak-petak od 10 do 19h, subota od 10 do 15h, nedelja je neredna.