Playmais DREAM MOSAIC Mače! 100% prirodan edukativni materijal!

popust
-31%
1.134 rsd
790 rsd
Kupon ističe za
-
Iskoristite kupon
Uštedite 344 rsd

Playmais: nakvasi, oblikuj i zalepi!

PlayMais® je 100% prirodan edukativni materijal od kukuruza, osmišljen, dizajniran i proizveden u Nemačkoj. Proglašen je za održivi brend 2019. godine!
Delovi se spajaju lepljenjem BEZ LEPKA. Komadići se mogu seckati, kotrljati i oblikovati po želji. Playmais delovi se jednostavno sastavljaju tako što se željeni komad nakvasi (dodirom o vlažnu krpu), nakon čega zbog svog specifičnog sastava postaje lepljiv i može se zakačiti za drugi komad, papir, staklo ili karton.

Playmais razvija motoriku i kreativnost

Playmais razvija motoriku i kreativnost, a pogodan je za rad u grupama jer podstiče timski duh, saradnju i zajedničko rešavanje problema. Kako je jednostavan za rad ne zahteva od učesnika posebne veštine, a rezultati su brzo vidljivi bez obzira na prethodno iskustvo u ovoj vrsti aktivnosti. Istraživanja su pokazala da je prosečno vreme igranja duže od 55 minuta u kontinuitetu.
Dream mosaic mače je idealan poklon za devojčice starije od 5 godina. Pakovanje sadrži preko 2300 delova, 6 kartica za rad sa malim macama, instrukcije i krpicu. Deca uče da spajaju boje i oblike i kreiraju jedinstvene mozaike.

Za detalje o DEKLARACIJI pogledajte OVDE


BLIC KUPON

Ponuda obuhvata:

  • Playmais Dreammosaic Mače

Kako se koristi kupon

  • Klikom na dugme Iskoristi kupon, automatski će vas odvesti na stranicu partnera i dodati u izabrani proizvod sa datim popustim
  • Troškovi isporuke za porudžbine manje od 2.500 dinara iznose 250 dinara
  • Za dodatne informacije o proizvodu kontaktirajte prodavca na sales@zeefora.com ili na 0642577288 (sms, viber)

Uslovi kupona

  • Kupon važi od trenutka preuzimanja do 06.06.2021.

Kontakt podaci

  • Zeefora
  • Bulevar vojvode Mišića 14, Beograd
  • Telefon: (Viber/WhatsApp) 0642577288 

Radno vreme, raspoloživost kapaciteta, zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!