Playmais TRENDY MOSAIC Duga! Nakvasi, oblikuj i zalepi! 100% prirodan edukativni materijal! Dostava na kućnu adresu!

popust
-31%
1.642 rsd
1.149 rsd
Kupon ističe za
-
Iskoristite kupon
Platite na licu mesta i uštedite 493 rsd

Playmais: nakvasi, oblikuj i zalepi!

PlayMais® je 100% prirodan edukativni materijal od kukuruza, osmišljen, dizajniran i proizveden u Nemačkoj. Proglašen je za održivi brend 2019. godine! Delovi se spajaju lepljenjem BEZ LEPKA. Komadići se mogu seckati, kotrljati i oblikovati po želji.

Jednostavno sastavljanje

Playmais delovi se jednostavno sastavljaju tako što se željeni komad nakvasi (dodirom o vlažnu krpu), nakon čega zbog svog specifičnog sastava postaje lepljiv i može se zakačiti za drugi komad, papir, staklo ili karton. Playmais razvija motoriku i kreativnost, a pogodan je za rad u grupama jer podstiče timski duh, saradnju i zajedničko rešavanje problema. Kako je jednostavan za rad ne zahteva od učesnika posebne veštine, a rezultati su brzo vidljivi bez obzira na prethodno iskustvo u ovoj vrsti aktivnosti.
Istraživanja su pokazala da je prosečno vreme igranja duže od 55 minuta u kontinuitetu.

Trendy mosaic je namenjen malim umetnicima starijim od 8 godina (pojedina deca sa izraženim umetničkim sklonostima mogu koristiti proizvod već sa 6 godina).
Pakovanje ima preko 3000 delova, veći izbor boja od ostalih MOSAIC kolekcija i 6 kartica sa dugama na koje se lepe delovi. U kutiji se nalaze krpica i instrukcije za rad.

Za detalje o DEKLARACIJI pogledajte OVDE


BLIC KUPON

Ponuda obuhvata:

  • Playmais Trendy mosaic duga

Kako se koristi kupon

  • Klikom na dugme Iskoristi kupon, automatski će vas odvesti na stranicu partnera i dodati u izabrani proizvod sa datim popustim
  • Troškovi isporuke za porudžbine manje od 2.500 dinara iznose 250 dinara
  • Za dodatne informacije o proizvodu kontaktirajte prodavca na sales@zeefora.com ili na 0642577288 (sms, viber)

Uslovi kupona

  • Kupon važi od trenutka preuzimanja do 28.11.2021.

Kontakt podaci

  • Zeefora
  • Bulevar vojvode Mišića 14, Beograd
  • Telefon: (Viber/WhatsApp) 0642577288 

Radno vreme, raspoloživost kapaciteta, zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!