Popust 50% uz BESPLATAN KUPON na SVE DIOPTRIJSKE RAMOVE I SUNČANE NAOČARE već od 1400rsd! Gratis provera dioptrije!

1199
Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 2800KUPON ISTIČE
1400 RSD08/03/2019

Živimo u eri visoke tehnologije i tehnološkog napretka. Baveći se ovim poslom već duži niz godina možemo da zaključimo koliko je tehnologija napredovala i u ovoj oblasti.Kada govorimo o ovome prvenstveno mislimo na zdravlje pacijenta, komfor, na materijale, tehnološke procese obrade, kvalitet, dizajn.
Kod nas možete naći veliki izbor najkvalitetnijih dioptrijskih okvira dostupan svakom kupcu, od najobičnijih do ekskluzivnih modela sa potpisom svetski poznatih modnih kreatora.

Naočare za sunce imaju dve osnovne funkcije: da zaštite oči od direktnih sunčevih zraka, ali i da dobro izgledaju na nama – ili mi sa njima! Zato moraju biti dobre, kvalitetne i – markirane!
Međutim, naočare koje vam zaista dobro pristaju i koje ćeto ponosno nositi u svakoj prilici nije lako naći, osim ako ste spremni da izdvojite poveću količinu para – ili jednostavno iskoristite popust optike LUX, i pronađite prave naočare za sunce za sebe ili vama dragu osobu!


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru
– Ponuda obuhvata: 50% na sve modele dioptrijskih ramova i sunačanih naočara.Gratis provera dioptrije
– U ponudi je veliki izbor dioptrijskih ramova ramova i sunčanih naočara koje možete pogledati u optičarskoj radnji Optika Lux
– Sa priloženim kuponom uslugu plaćate na licu mesta u optičarskoj radnji Optika Lux
– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 08.03.2019.
– Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
– Nije potebno zakazivanje
– Telefon :011/412 26 63
– Radno vreme: pon-pet 10-19h, subota 10-15h
– Adresa: Jurija Gagarina 227, lokal 5 (T.C.Enjub)

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Novi Beograd

Website : http://www.optikalux.rs Adresa : Jurija Gagarina 227, lok 5 (T.C. Enjub)
Telefon : 011/412 26 63
Pogledaj na mapi
  Optika LUX se 11 godina profesionalno bavi ugradnjom dioptrijskih stakala vrhunskog kvaliteta. Nudimo kompletnu uslugu koja uključuje kompjutersko određivanje dioptrije, veliki izbor dioptrijskih ramova i ugradnju stakala. Nudimo Vam veliki izbor dioptrijskih okvira, plastičnih, metalnih, muških, ženskih i dečijih kao i specijalne okvire od ultra tankog nerđajućeg čelika i titanijuma.  U zavisnosti od Vaše dioptrije preporučićemo Vam određeni tip dioptrijskog stakla iz naše ponude a koja obuhvata mineralna sferna i cilindrična stakla, plastična stakla, antirefleks, bifokalna, progresiv stakla kao i foto stakla u više boja. Optika LUX se 11 godina profesionalno bavi ugradnjom dioptrijskih stakala vrhunskog kvaliteta. Nudimo kompletnu uslugu koja uključuje kompjutersko određivanje dioptrije, veliki izbor dioptrijskih ramova i ugradnju stakala. Nudimo Vam veliki izbor dioptrijskih okvira, plastičnih, metalnih, muških, ženskih i dečijih kao i specijalne okvire od ultra tankog nerđajućeg čelika i titanijuma.  U zavisnosti od Vaše dioptrije preporučićemo Vam određeni tip dioptrijskog stakla iz naše ponude a koja obuhvata mineralna sferna i cilindrična stakla, plastična stakla, antirefleks, bifokalna, progresiv stakla kao i foto stakla u više boja.