Poslovne knjige: Vođenje poslovnih knjiga za menjačnice za 5000rsd!

Beograd, popusti, poslovne knjige. Moj kuopnKuponi, popusti. Vodjenje poslovnih knjiga za menjacnice uz besplatan kupon. Preuzmite besplatne kupone na sajtu moj kupon.
Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 8000KUPON ISTIČE
5000 RSD10/10/2019

Beograd – Poslovne knjige! Iskoristi popust za ponudu Poslovne knjige: vođenje poslovnih knjiga za menjačnice uz besplatan blic kupon!

Knjigovođa je precizan, odgovoran, u nekim situacijama kreativan sa brojkama. On može biti savetnik, osoba od poverenja koja će svojim znanjem pomoći preduzeću da uspešno vodi svoje poslovanje. Knjigovođa evidentira sve promene u firmi na osnovu finansijske dokumentacije. Dokumenta su glavni „svedok“ da je došlo do određene promene. Ona takođe sadrže sve podatke koji su knjigovođi potrebni za rad. Osnovni zadatak knjigovođe je da profesionalno, tačno i pedantno preuzme vođenje poslovnih knjiga,ali knjigovodsvene usluge nisu samo jednostavno vođenje knjiga. Imamo odgovornost da olakšamo i uprostimo vaše poslovanje. U toku je akcija Knjigovodstvo za Menjačnice u okviru koje smo u mogućnosti da ponudimo naše usluge po izuzetnim promotivnim cenama. Koristimo samo vrhunsku informacionu tehnologiju priznatih domaćih i stranih proizvođača. Posedujemo računovodsvene programe PANTHEON, BIZNIS SOFT i CALCULUS. Programi i naše poslovanje su prilagođeni različitom obimu i vrsti poslovanja svakog pojedinačnog pravnog lica.

Prepustite nama Vaše brige…


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru
– Ponuda obuhvata: Vođenje poslovnih knjiga za menjačnice.
– Sa priloženim kuponom iznos od 5000rsd plaćate našem partneru na licu mesta
– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja a najkasnije do 10.10.2019.
– Neophodno je poneti odštampan BLIC kupon
– Ukoliko iz bilo kog razloga ne možete da dođete na zakazani termin, molimo vas da ga blagovremeno otkažete i zakažete novi termin, u suprotnom kupon će se smatrati iskorišćenim
– Telefon : 063/20 60 52
– Adresa: Ustanička 204a,lok.27,Beograd

http://mvo-knjigovodstvo.rs/

 


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Voždovac

Adresa : Ustanička 204a, Beograd, Voždovac
Telefon : 063/20 60 52
Pogledaj na mapi
Osnovni zadatak knjigovođe je da profesionalno, tačno i pedantno preuzme vođenje poslovnih knjiga,ali knjigovodsvene usluge nisu samo jednostavno vođenje knjiga. Imamo odgovornost da olakšamo i uprostimo vaše poslovanje. Prepustite vaše brige nama i olakšajte sebi!