Sonografija- Pregled celog organizma za 5800rsd! Iskoristi popust!

Zdravlje,sonografija - ordinacija dr Nestorov, popusti.Moj kupon.Beograd, popusti u ordinaciji dr Nestorov uz besplatan kupon. Pregled celog organizma,sonografija: kolor dopler srca, vrata, ultrazvuk stitne zlezde, abodmena, urinoranog trakta. Besplatni kuponi na Moj kupon!
Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 24000KUPON ISTIČE
5800 RSD24/09/2019

Sonografija- Pregled celog organizma lekara specijaliste! Popust 76%! Sonografija obuhvata: kolor dopler krvnih sudova i UZ štitne žlezde,dojki,abdomena…

Kompletna sonografija organizma je spoj dva skrining paketa: ultrazvučnog i vaskulardnog dopler skrininga. Omogućava kompletan uvid u zdravstveno stanje svih oragana dostupnih UZ pregledu. Takođe, svi krvni sudovi navedenih regija bivaju pregledani.

Proverite stanje vašeg organizma uz kompletnu sonografiju.Pregled celog organizma: ovaj komplet pruža detaljnu vizualizaciju stanja unutrašnjih organa. Takodje i veoma preciznu procenu stanja krvnih sudova. Namenjen je prvenstveno populaciji pacijenata srednje i starije životne dobi.Ali, takođe i mlađim osobama koje ne vode zdrav način življenja, koje imaju loše navike.
Preglede obavljaju vrhunski specijalisti radiologije.

BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu” na vašem telefonu ili računaru.
Pregled celog organizma, popust!
Ponuda obuhvata pregled celog organizma-kompletnu sonografiju koja obuhvata:
* Kolor  doppler krvnih sudova vrata
*  Kolor  doppler krvnih sudova nogu
* Kolor doppler aorte, vene kave i krvnih sudova karlice
* Kompletna ultrazvučna dijagnostika celog tela:
– ultrazvuk Vrata (Štitaste žlezde, pljuvačnih i limfnih žlezda vrata, magistralnih krvnih sudova vrata: karotidne arterije i jugularne vene)
– ultrazvuk Dojki sa UZ limfnih žlezda pazuha
– ultrazvuk  Abdomena (Jetra, žučna kesa, pankreas, slezina)
– ultrazvuk Genitourinarnog trakta (bubrezi, ureteri, mokraćna bešika, prostata)
– ultrazvuk Skrotuma

– Sa priloženim kuponom uslugu u iznosu od 5800
rsd plaćate na licu mesta našem partneru
– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 24.09.2019.
– Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
– Neophodno je zakazivanje
– Radno vreme radnim danima od 09h do 17h
– Adresa:  Vojvode Vlahovića 2, Voždovac, Beograd
– Telefon: 011/39 60 659 ili  060/61 93 228

www drnestorov.rs

 

 


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drgo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupon!

TAGOVI: Voždovac

Website : http://www.drnestorov.rs/ Adresa : Vojvode Vlahovića 2
Telefon : 060/6193228
Pogledaj na mapi
Ordinacija Dr Nestorov je počela sa radom  2014. godine, kao jedna od retkih privatnih lekarskih ordinacija u naselju Braće Jerković, u opštini Voždovac, a jedina registrovana kao ordinacija opšte medicine. Locirana na početku naselja Vojvode Vlahovića, ordinacija je u neposrednoj blizini stanovnicima tog naselja, kao i stanovnicima iz „Braće Jerković” (uključujući i naselje Medaković III), dok je od novog naselja Stepa Stepanović deli svega nekoliko minuta vožnje. Ordinacija je u prizemlju poslovne zgrade, poseduje sopstveni parking, a u neposrednoj blizini je apoteka „Lek farm”. Sa težnjom da postanemo primer dobre medicinske prakse, zacrtali smo plan da ne budemo samo lekari, već i pravi prijatelji. Činjenica je da se medicinske usluge, posebno od strane zaista odličnih lekara - ne mogu naplatiti koliko realno vrede, posebno ne u trenutnoj socio-ekonomskoj situaciji. Takođe je činjenica da novac sam po sebi ne sme biti jedina satisfakcija za lekara, imajući u vidu plemenitost samog lekarskog poziva. Zbog toga, u stalnoj smo težnji da u timu imamo što više dobrih lekara koji razumeju i poštuju naše težnje i da naše usluge cenom približimo običnim ljudima, ograničenih ekonomskih sredstava. Iako rizikujemo da ćemo biti pogrešno shvaćeni, odnosno da u okviru našeg cenovnog ranga pacijenti ne mogu očekivati kvalitenu uslugu, mi nikada nećemo umanjivati kvalitet medicinskih usluga kako bi umanjili njihove cene. Dobri lekari su uvek i dobri ljudi, a mi uspešno okupljamo takve ljude oko nas, a naš tim konstantno raste. "Samo dobar čovek može da bude dobar lekar." -Carl Nothnagel, austrijski lekar Ove reči (inače uklesane zlatnim slovima na ulazu u Bečku akademiju medicinskih nauka) predstavljaju osnovnu premisu na kojoj se bazira naša ustanova, a takođe i prvi kriterijum pri izboru naših konsultanata - specijalista. Drugi osnovni kriterijumi - kriterijumi stručnosti i poštenja su skoro uvek ispunjeni samim tim što je kriterijum dobronamernosti ispunjen, budući da je  dobar čovek i lekar  posvećen svom poslu i uživa u pomaganju bolesnima lečeći i razumejući ih, a  najveća nagrada je zahvalnost pacijenta iskazana kroz osmeh, a ne kroz novac. Takav lekar posmatra pacijenta kao osobu koja traži pomoć, nikako kao još jedan radni zadatak. Mi ne prodajemo jeftine usluge.  Vredne usluge činimo dostupnim svima.