Popusti - štitna žlezda . besplatan kupon - moj kupon

Pregled endokrinologa, hormoni FT4 i TSH + oftalmolog!

popust
-51%
8.500 rsd
4.200 rsd
Kupon ističe za
-
Uštedite 4.300 rsd

Bolesti štitne žlezde, poremećaja nivoa lipida u organizmu, povišenog krvnog pritiska spadaju pod oblast endokrinologije. Prevencija, dijagnostika i pravovremeno lečenje su jedini put da sprečite komplikacije koje ove podmukle bolesti nose sa sobom.
Štitasta žlezda je jedna od najvećih endokrinih žlezda u našem telu. Smeštena u vratu, ispod štitne hrskavice na približno istom nivou kao i prstenasta hrskavica. Funkcija štitne žlezde je da uzme jod, koji se može pronaći u mnogim namirnicama, i pretvori ga u T4 i T3. Ćelije štitne žlezde su jedine ćelije u telu koji mogu da apsorbuju jod. Ove ćelije kombinuju jod i aminokiselinu tirozin da bi proizveli T3 i T4. T3 i T4 se potom izlučuju u krvotok i transportuju po celom telu gde kontrolišu metabolizam. Svaka ćelija u telu zavisi od tih hormona za regulisanje njihovog metabolizma. Normalna štitna žlezda proizvodi oko 80% hormona T4 i oko 20% hormona T3, međutim T3 je oko četiri puta “snažniji” nego T4. NE ČEKAJTE, DOĐITE DA OBAVITE PREGLED!


BLIC KUPON

Ponuda obuhvata:

  • Kompletan pregled lekara specijaliste endokrinologa ultrazvuk štitne žlezde, pregled oftalmologa, laboratorijske analize FT4 i TSH

Kako se koristi kupon

  • Nakon preuzimanja, kupon će se nalaziti u „Download folderu“ na vašem telefonu ili računaru
  • Kupon odštampajte i ponesete sa sobom
  • Pri dolasku, pokažite vaš kupon i platite uslugu 4.200 rsd

Uslovi kupona

  • Jedan kupon važi za jednu osobu
  • Možete preuzeti više kupona
  • Kupon važi od trenutka preuzimanja do 31.05.2020.
  • Neophodno je zakazivanje. Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme, potrebno je blagovremeno otkazati i zakazati nov termin, u suprotnom ce se kupon tretirati iskorišćenim

Kontakt podaci


a

* U periodu vanrednog stanja kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta, zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!