Pregled fizijatra + šest fizikalnih terapija u poliklinici Gracia Medika!

popust
-79%
15.000 rsd
3.180 rsd
Kupon ističe za
-
Platite na licu mesta i uštedite 11.820 rsd

Fizikalna terapija 

Sta su to korektivne vežbe? Ukoliko imate skoliozu, kifozu, lordozu ili neki drugi deformitet kičmenog stuba, na pravom ste mestu da pročitate šta vam sve to može pomoći kako biste odagnali tegobe koje vas muče.

Deformacija kičmenog stuba je posledica kongenitalnih ostifikacionih poremećaja u razvoju. Poremećaji se manifestuju u tri ostifikaciona centra i to na telu pršljena, i po jedan za svaki poprečni nastavak. U praksi, najčešće se sreću promene korpusa, artikulacionih nastavaka, arkusa, poprečnih i trnastih nastavaka. Postoji još dosta  deformiteta kičmenog stuba koji se sreću u sportsko – medicinskoj praksi.

Mnogo je razloga za nastajanje deformiteta kičmenog stuba a neki od najčešćih slabost leđnih mišića, sniženje prednjeg dela kičme nastalo usled poremećaja na korpusima i ligamentima, bol u predelu kičme koji izaziva kifozu i refleksni spazam u cilju smanjenja bola.

Upravo iz tog razloga osmislili smo paket vežbi istezanja i jačanja muskulature a sve to u renomiranoj privatnoj ordinaciji  Gracia Medika!

Oslobodite se bola! Posetite nas!


BLIC KUPON

Ponuda obuhvata:

  • Pregled fizijatra + šest fizikalnih terapija

Kako se koristi kupon

  • Nakon preuzimanja, kupon će se nalaziti u „Download folderu“ na vašem telefonu ili računaru
  • Neophodno je poneti odštampan kupon
  • Pri dolasku, pokažite vaš kupon i platite uslugu 3.180 rsd 

Uslovi kupona

  • Jedan kupon važi za jednu od ponudjenih opcija
  • Možete preuzeti više kupona
  • Kupon važi od trenutka preuzimanja do 27.08.2022.
  • Neophodno je zakazivanje. Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme, potrebno je blagovremeno otkazati i zakazati nov termin, u suprotnom ce se kupon tretirati iskorišćenim

Kontakt podaci

Radno vreme, raspoloživost kapaciteta, zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!