Beograd- pregled ginekologa, Moj kupon
Savski Venac

Pregled ginekologa, Kolposkopija, ultrazvuk 3D/4D, Papa, VS…

2.000 rsd 10.000rsd
Ističe 02.01.2020
Preuzmi kupon

Redovnom kontrolom stičete realnu sliku o vašem zdravlju i smanjujete rizik od ozbiljnijih ginekoloških problema.

Ultrazvučni pregled omogućava vam kontrolu i dijagnostiku savremenim uredjajem. Papanikolau test -Papa test je jednostavan. Uzima se materijal sa grlića i nanosi na mikroskopsku pločicu, te ide u laboratoriju na evaluaciju. U nekim slučajevima se utvrde promene na grliću, a u malom broju i predmaligne promene.

Kolposkopija -Veliki je značaj u prevenciji karcinoma grlića materice i potrebno je na vreme dijagnostikovati eventualni zdravstveni problem. Redovna kontrole i posete ginekologu su pravi put do sigurnog zdravlja. Svaki pregled znatno umanjuje procenat mogućeg oboljenja.Uz kompletnu dijagnostiku i pregled specijaliste moguće je utvrditi vaše zdravlje reproduktivnih organa. U prijatnom ambijentu, u strogom centru Beograda, preko puta Ekonomskog fakulteta, nadomak Beograda na vodi. Svakog radnog dana i subotom biće nam zadovoljstvo i čast da unapredimo Vaše zdravlje, pobrinemo se za rešavanje trenutnog ginekološkog problema,učestvujemo u vođenju trudnoće.
Posetite nas !


BLIC KUPON

 • Jedan kupon važi za jednu osobu
 • Možete preuzeti više kupona
 • Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu” na vašem telefonu ili računaru.
  Ponuda obuhvata: Kompletan ginekološki paket (Pregled ginekologa, Kolposkopija, Papa test, VS, Ginekološki ultrazvučni pregled 3D/4D, Palpatorni pregled grudi)
  Rezultati do 48h
  Sa priloženim kuponom uslugu u iznosu od 2000rsd plaćate na licu mesta našem partneru
  Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 02.01.2020.
 • Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
 • Neophodno je zakazivanje
 • Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme, potrebno je  da otkažete termin
 • Radno vreme: pon-uto 14h-20h, sre-pet 08h-14:30h  Sub:09h-14h, Nedeljom ne   radimo
 • Adresa: Lička 1a, Beograd (preko puta Ekonomskog fakulteta)
 • Telefon: 011/40 10 649, 060/188 03 38

 


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drgo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupon

TAGOVI: Savski Venac

Nakon dugogodišnjeg radnog iskustva i usavršavanja u zemlji i inostranstvu odlučili smo da krunišemo sva svoja znanja i veštine iz oblasti ginekologije i akušerstva u specijalističku ginekološku ordinaciju.

U prijatnom ambijentu, u strogom centru Beograda, preko puta Ekonomskog fakulteta, nadomak Beograda na vodi, u ulici Lička 1a /13 (IV sprat), svakog radnog dana i subotom biće nam zadovoljstvo i čast da unapredimo Vaše zdravlje, pobrinemo se za rešavanje trenutnog ginekološkog problema, da zajedno učestvujemo u vođenju trudnoće.

Naš tim čine najeminentniji stručnjaci iz oblasti ginekologije i akušerstva iz zemlje i inostranstva. GINOLIFE pomera granice i spaja tradicionalnu sa najsavremenijom medicinom, a sa ciljem da unapredi zdravlje žena. Pregledi se obavljaju na savremenoj aparaturi, uz mogućnost kompletne zaštite zdravlja žene, sa posebnim akcentom na preventivne preglede.

Otvorena su savetovališta za sterilitet, kontracepciju, menopauzu. Trenutno, GINOLIFE svim svojim uvaženim pacijentima omogućava posebne popuste.

Posetite nas!