Savski Venac

Pregled kardiologa sa ultrazvukom srca i EKG-om u Poliklinici Health Care!

2.750 rsd 5.500rsd
Ističe 08.12.2019
Preuzmi kupon

Svi smo svesni da, hteli to ili ne, živimo u eri modernih tehnologija, koje pored svih lepih stvari koje nam donose, imaju i svoju manje popularnu stranu. Živimo brzo, hranimo se usput, konzumiramo cigarete i alkohol, nemamo vremena za fizičke aktivnosti… Sve su to faktori koji nepovoljno utiču na naše opšte zdravstveno stanje.

Karika u organizmu, koja najčešće popušta usled mnogobrojnih negativnih uticaja iz našeg okruženja, je naše srce. Stoga, mislite na svoje srce. Posetite polikliniku Health Care, pregledajte svoje srce i poslušajte savet kardiologa. Život je, ipak, samo jedan, stoga nemojte vaše zdravlje prepustiti slučaju.

Posetite nas…


BLIC KUPON

  • Jedan kupon važi za jedan pregled regije po izboru
  • Možete preuzeti više kupona
  • Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru

Ponuda obuhvata Klinički pregled kardiologa:
1. Kardiološki pregled sa EKG-om
2. Uzimanje kompletne anamneze
3. Provera opšteg statusa korisnika usluge
4. Utrazvučni pregled srca

20% popusta na EKG holter

Sa priloženim kuponom iznos od 2750rsd plaćate na licu mesta našem partneru

  • Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 18.12.2019.
  • Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
  • Neophodno je zakazivanje  2 dana unapred
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite ordinaciju i pomerite zakazani termin, inače će vam se kupon računati kao iskorišćen
  • Telefon za  informacije i zakazivanje: 011/4024 800, 060/380 3804
  • Radno vreme: pon-pet: 08-21h; sub: 08-15h; ned: ne radna
  • Adresa: Dr Ive Popovića Đanija 3 , Beograd, Savski Venac

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Savski Venac

Health Care privatna Poliklinika se nalazi na adresi Dr Ive Popovića Đanija 3 ,Savski Venac, Beograd. Naša kuća je otvorena od 01.10.2019. godine, posedujemo 9 kompletno opremljenih ordinacija za ultrazvučnu dijagnostiku, urologiju, oftalmologiju, fizijatriju i fizikalnu medicinu, neurologiju, internu medicinu i kroz nju sve ostale subspecijalnosti (kardiologija, endokrinologija, gastroenterologija i dr).

U mogućnosti smo uz angažovanje profesionalnog medicinskog osoblja da pacijentima ponudimo konsultacije i preglede lekara svih specijalnosti, a u saradnji sa najeminentnijim privatnim lancem laboratorija u Srbiji, Aqualbom u mogućnosti smo da Vam ponudimo kompletnu Laboratorijsku dijagnostiku. Našim budućim pacijentima povremeno dajemo popust na određene preglede!

Posebno smo ponosni na naš tim lekara i terapeuta koji postiže vrhunske rezultate u oblasti rehabilitacije uz korišćenje nove sertifikovane BTL opreme za elektro, magnetnu, ultrazvučnu, lasersku, shockwave i drenažnu terapiju.

Oprema koja se koristi u radu je moderna, proizvedena u EU, sertifikovana, inovativna i prilagođena za rad kako naši lekari na najbrži, najsigurniji i najprecizniji način utvrdili dijagnozu.

Specijalizovani smo za organizaciju i obavljanje sistematskih pregleda i pregleda medicine rada kada naša profesionalna organizovanost dolazi do izražaja kroz kvalitet pružene medicinske i nemedicinske usluge.