Pregled lekara opšte prakse + EKG + Laboratorija (KKS, glukoza, holesterol, HDL, LDL, trigliceridi, urea, kreatinin, ALT, AST, gvožđe, pregled urina)!

popust
-63%
4.000 rsd
1.500 rsd
Kupon ističe za
-
Platite na licu mesta i uštedite 2.500 rsd

Sprečite probleme na vreme!

Ljudi koji polažu na prevetivu i sistematske preglede imaju duži životni vek, bolji kvalitet života, vitalniji su i manje vremena provode u bolnicama i na rehabilitaciji, pokazuju studije u zemljama koje ozbiljno investiraju u prevetivu i sistematske preglede (Švedska, Norveška, Danska, Japan…).

Sa sistematskim pregledima je dobro početi već sa 25-30 godina, a redovni sistematski pregledi omogućuju da se mngoge bolesti spreče ili otkriju na vreme, kada je izlečenje moguće.
Sistematski pregled ima za cilj da uz najmanji stres za pacijenta i uz optimalno ulaganje njegovih resursa dobije najviše informacija o njegovom zdaravstenom stanju.

Zajedno sa Vama brzo do uvida u Vaše u zdravstveno stanje.

Neophodno je priložiti Medicinsku dokumentaciju koja predstavlja  zapisnik o zdravstvenom stanju pacijenta, kao i radu lekara u cilju utvrđivanja zdravstvenog stanja, dijagnostičkim procedurama , terapiji i ishodu terapije.

Zašto je neophodno dostaviti medicinksu dokumentaciju odabranom lekaru ?

Osnovna svrha medicinske dokumentacije je da omogući pravilno lečenje pacijenata , kao i praćenje kroz proces lečenja. Kao svojevrsni dokument, prilikom svake posete lekaru, poželjno je dostaviti odgovarajuću medicinsku dokumentaciju, koja se odnosi na prethodne analize, lekarske izveštaje, snimke, opise odgovarajućih dijagnostičkih procedura ( ultrazvučnih pregleda, magneta, skenera i dr). Na ovaj način omogućićete Vašem lekaru lakši i precizniji uvid i Vaše prethodno zdravstveno stanje.

Svakao, ono što će lekaru pomoći u isključivanju određenih stanja i lakšem i bržem postavljanju dijagnoze je upravo uvid u prethodno vođenu dokmetaciju.

Učinite mnogo za svoje zdravlje! Posetite nas!


BLIC KUPON

Ponuda obuhvata:

  • Pregled lekara opšte prakse + EKG + Laboratorija (KKS, glukoza, holesterol, HDL, LDL, trigliceridi, urea, kreatinin, ALT, AST, gvožđe, pregled urina)!

Kako se koristi kupon

  • Nakon preuzimanja, kupon će se nalaziti u „Download folderu“ na vašem telefonu ili računaru
  • Neophodno je poneti odštampan kupon
  • Pri dolasku, pokažite vaš kupon i platite uslugu 1.500 rsd

Uslovi kupona

  • Jedan kupon važi za jednu osobu
  • Možete preuzeti više kupona
  • Kupon važi od trenutka preuzimanja do 25.10.2022.
  • Neophodno je zakazivanje. Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme, potrebno je blagovremeno otkazati i zakazati nov termin, u suprotnom ce se kupon tretirati iskorišćenim

Kontakt podaci

Radno vreme, raspoloživost kapaciteta, zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!