Pregled ortopeda sa ultrazvukom bolnog zgloba za 3000rsd!

Beograd - Dr. Nestorov, pregled ortopeda - moj kupon popustiZdravlje - Dr. Nestorov, popusti čak do 81%! Preuzmi besplatan kupon i ostvari popust: pregled ortopeda i ultrazvuk zgloba, urologa, kardioloski pregled, holter pritiska... Kuponi - Moj kupon!
Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 6700KUPON ISTIČE
3000 RSD29/09/2019

Pregled ortopeda, popusti, mojkupon! Pregled ortopeda – specijaliste ortopedske hirurgije + ultrazvuk bolnog zgloba. Iskoristi popust – besplatni kuponi!

Imajući u u vidu da čak 45% populacije u Srbiji boluje od nekog oboljenja koštano-zglobnog sistema, ortopedski pregledi su veoma često traženi od strane pacijenata. Kako bi upotpunili dijagnostiku, ortopedi najčešće zahtevaju i UZ pregled bolnog zgloba. Ortopedija je grana medicine koja proučava, sprečava i leči bolesti, deformacije i povrede koštano-zglobnog sistema.
Tokom života, genetski određeni faktori (čukljevi valzus i “hammez” prsti) mogu doprineti problemu koji može zahtevati tretman ortopeda, kao i stečene povrede.Iz navedenih razloga, rešili smo da napravimo mini-paket pregleda ekonomski prilagođen takvim pacijentima.

Kako bi se upotpunila dijagnostika, najčešće je potreban i ultrazvučni pregled bolnog zgloba, mišića, tetiva i mekotkivnih struktura.  Dijagnostika je neophodna, ali značajno podiže ukupnu cenu lečenja. Naša težnja je da kroz tematski osmišljene pakete pregleda omogućimo tzv. akcijske snižene cene. Na taj način Lekarska ordinacija DR NESTOROV odobrava visoke popuste čak do 75% na razne pakete pregleda.

Preglede obavljaju specijalisti ortopedske hirurgije, sa Instituta za ortopedsko-hirurške bolesti „Banjica“

_______________________________________________________________________

BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu” na vašem telefonu ili računaru.
– Ponuda obuhvata:  
  * UZ pregled bolesnog zgloba
* Pregled ortopeda specijaliste ortopedske hirurgije 

– Preglede obavlja specijalista ortopedske hirurgije, sa Instituta zaortopedsko-hirurške bolesti „Banjica“
– Sa priloženim kuponom uslugu u iznosu od 3000rsd plaćate na licu mesta našem partneru
– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 29.09.2019.
– Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
– Neophodno je zakazivanje
– Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite Polikliniku i pomerite zakazani termin, inače će Vam se kupon računati kao iskorišćen!
-Radno vreme radnim danima od 09h do 17h
-Adresa:  Vojvode Vlahovića 2, Voždovac, Beograd
-Telefon: 011/39 60 659 ili  060/61 93 228

www drnestorov.rs

 


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drgo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupon

TAGOVI: Voždovac

Website : http://www.drnestorov.rs/ Adresa : Vojvode Vlahovića 2
Telefon : 060/6193228
Pogledaj na mapi
Ordinacija Dr Nestorov je počela sa radom  2014. godine, kao jedna od retkih privatnih lekarskih ordinacija u naselju Braće Jerković, u opštini Voždovac, a jedina registrovana kao ordinacija opšte medicine. Locirana na početku naselja Vojvode Vlahovića, ordinacija je u neposrednoj blizini stanovnicima tog naselja, kao i stanovnicima iz „Braće Jerković” (uključujući i naselje Medaković III), dok je od novog naselja Stepa Stepanović deli svega nekoliko minuta vožnje. Ordinacija je u prizemlju poslovne zgrade, poseduje sopstveni parking, a u neposrednoj blizini je apoteka „Lek farm”. Sa težnjom da postanemo primer dobre medicinske prakse, zacrtali smo plan da ne budemo samo lekari, već i pravi prijatelji. Činjenica je da se medicinske usluge, posebno od strane zaista odličnih lekara - ne mogu naplatiti koliko realno vrede, posebno ne u trenutnoj socio-ekonomskoj situaciji. Takođe je činjenica da novac sam po sebi ne sme biti jedina satisfakcija za lekara, imajući u vidu plemenitost samog lekarskog poziva. Zbog toga, u stalnoj smo težnji da u timu imamo što više dobrih lekara koji razumeju i poštuju naše težnje i da naše usluge cenom približimo običnim ljudima, ograničenih ekonomskih sredstava. Iako rizikujemo da ćemo biti pogrešno shvaćeni, odnosno da u okviru našeg cenovnog ranga pacijenti ne mogu očekivati kvalitenu uslugu, mi nikada nećemo umanjivati kvalitet medicinskih usluga kako bi umanjili njihove cene. Dobri lekari su uvek i dobri ljudi, a mi uspešno okupljamo takve ljude oko nas, a naš tim konstantno raste. "Samo dobar čovek može da bude dobar lekar." -Carl Nothnagel, austrijski lekar Ove reči (inače uklesane zlatnim slovima na ulazu u Bečku akademiju medicinskih nauka) predstavljaju osnovnu premisu na kojoj se bazira naša ustanova, a takođe i prvi kriterijum pri izboru naših konsultanata - specijalista. Drugi osnovni kriterijumi - kriterijumi stručnosti i poštenja su skoro uvek ispunjeni samim tim što je kriterijum dobronamernosti ispunjen, budući da je  dobar čovek i lekar  posvećen svom poslu i uživa u pomaganju bolesnima lečeći i razumejući ih, a  najveća nagrada je zahvalnost pacijenta iskazana kroz osmeh, a ne kroz novac. Takav lekar posmatra pacijenta kao osobu koja traži pomoć, nikako kao još jedan radni zadatak. Mi ne prodajemo jeftine usluge.  Vredne usluge činimo dostupnim svima.