Pregled urologa sa ultrazvukom prostate, bešike i testisa !

popust
-67%
12.600 rsd
4.200 rsd
Kupon ističe za
-
Platite na licu mesta i uštedite 8.400 rsd

Pregled urologa sa ultrazvukom prostate, mokraćne bešike i testisa na Savskom Vencu. Kategorija-zdravlje sa popustom od 75%.

Najčešći razlozi zbog kojih se pacijenti javljaju urologu su infekcije mokraćnih puteva, kamenje u bubregu i mokračnim putevima i oboljenja prostate. Na žalost, čest razlog dolaska urologu su i tegobe iza kojih se krije neko od malignih oboljenja urogenitalnog trakta.Urološki pregled je pregled specijaliste urologa. Pregled se obavlja po zakazanom terminu i najčešće počinje razgovorom sa lekarom, koji će postavljati ciljana pitanja, kako bi dobio što više podataka o početku, toku i uzroku vaših problema. U slučaju upornih ili nejasnih uroloških tegoba, potrebna je dodatna ultrazvučna dijagnostika, kako bi se rešenje problema lakše i brže pronašlo. Kod takvih pacijenata se preporučuje kompletiranje UZ dijagnostike. Blagovremeno i tačno postavljena dijagnoza olakšaće izlečenje i sprečiti neželjene posledice i komplikacije kako benignih oboljenja(infekcija, kamen, benigno uvečanje prostate i sl.), tako i malignih oboljenja koja su, ako su otkrivena u ranom stadijumu razvoja, najčešće definitivno izlečiva.Ukoliko imate ove probleme ovo ponuda za vas!


BLIC KUPON

Ponuda obuhvata:

  • Pregled urologa sa ultrazvukom  prostate, mokraćne bešike i testisa

Kako se koristi kupon

  • Nakon preuzimanja, kupon će se nalaziti u „Download folderu“ na vašem telefonu ili računaru
  • Neophodno je poneti odštampan kupon
  • Pri dolasku, pokažite vaš kupon i platite uslugu 4200 rsd

Uslovi kupona

  • Jedan kupon važi za jednu osobu
  • Možete preuzeti više kupona
  • Kupon važi od trenutka preuzimanja do 18.09.2021.
  • Neophodno je zakazivanje. Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme, potrebno je blagovremeno otkazati i zakazati nov termin, u suprotnom ce se kupon tretirati iskorišćenim

Kontakt podaci


Radno vreme, raspoloživost kapaciteta, zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!