Zvezdara

Presoterapija, limfna drenaža od 30 min! Oslobodite se celulita!

450 rsd 1.500rsd
Kupon je istekao 30.11.2019

Presoterapija – tretman koji će vam vratiti oblik telu i lakoću teškim nogama,osloboditi kilograma, celulita, suvišne tečnosti i toksina!

Savremeni način života pored prijatnih i dobrih donosi i celi niz neugodnih i nepoželjnih stvari.
Zastoj tečnosti u međućelijskom prostoru može otežati tok limfe kroz limfne sudove, a smanjeni protok telesnih tečnosti dovodi do slabije ishrane tkiva, nagomilavanja toksina, pada odbrambene sposobnosti organizma i njegove smanjena otpornosti prema bolestima. Presoterapija predstavlja masažu kompresovanim vazduhom koji se koristi u uklanjanju i redukciji celulita, topljenju masnih naslaga, poboljšanju tonusa kože i sprečavanju pojave proširenih vena.
Princip rada aparata za presoterapiju zasniva se na postojanju zatvorenog sistema, najčešće u obliku produženih pantalona,koje su izrađene od mekog plastičnog materijala, a u čijim zidovima se nalaze manžetne koje se u toku aplikacije u ritmičnim intervalima napumpavaju i vrše pritisak na kožu i tkivo ispod nje.
Aparaturna limfna drenaža je izuzetno prijatna terapija gde se komore pune vazduhom po određenim sekvencama i stimulišu limfni sistem. Limfna drenaža je odličan tretman za terapiju limfnih edema različitih vrsta. Tretira posledice neprestanih stresova, dugotrajnog sedenja, nekretanja, prekomerne telesne težine i nepravilne ishrane kao što su loša prokrvljenost tkiva – posebno nogu, zadnjice i stomaka, nakupljanje otpadnih produkata metabolizma, oticanje nogu i celulit.Tretman traje 30 min i sagoreva do 600 kalorija po tretmanu. Ima produženi efekat u narednih 48 sati i izbacuje višak vode iz organizma

Očekujemo vas uskoro…


BLIC KUPON

 • Jedan kupon važi za jednu osobu
 • Možete preuzeti više kupona
 • Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaruPonuda obuhvata: Presoterapiju, limfnu drenažu od 30 minuta
  Sa priloženim kuponom iznos od 450rsd plaćate na licu mesta našem partneru
  Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 30.11.2019.

  Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
  Neophodno je zakazivanje unapred

 • Telefon za informacije i zakazivanje: 064/834 68 15
 • Radno vreme pon-pet 12-20h, subota 10-16h
 • Adresa: Bulevar Kralja Aleksandra 520a, Beograd


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Zvezdara

Bulevar Kralja Aleksandra 520a, Beograd
064/834 68 15
Pogledaj na mapi

Laser Centar Health & Beauty pruža Vam čudesnu oazu lepote i zdravlja. Pruža Vam širok spektar usluga koje Vam pomažu da poboljšate svoju energiju i zdravlje organizma,kao što su: Izbeljivanje zuba laserom ,Midium tretman za izbeljivanje zuba, Presoterapija, limfna drenaža,AMQAT – kompjuterska magnetno kvantna analiza stanja celokupnog organizma,Oxy Jet tretman čišćenja lica kiseonikom… Uživajte u blagodetima koje nastaju nakon tretmana, skinite godine, otklonite stres, bore, anksioznost…Posetite nas i nećete se pokajati!