Beograd- endokrinološki pregled, Moj kupon
Zvezdara

Profesorski endokrinološki sistematski pregled na Bulevaru!

2.790 rsd 3.990rsd
Ističe 07.12.2019
Preuzmi kupon

Zvezdara – popust za Endokrinološki pregled! Iskoristi popust za Endokrinološki pregled: Pregled endokrinologa, štitaste žlezde (FT4,TSH)+Ultrazvuk štitnjače!

Ubrzan i savremen stil života, zbog sve veće izloženosti stresu, uzrokuje povećanu učestalost bolesti endokrinog sistema,među kojima bolesti štitaste žlezde zauzimaju posebno mesto. Procenjuje se da u svetu oko 200 miliona ljudi ima neko oboljenje štitaste žlezde. Od ovih oboljenja žene oboljevaju 5 do 7 puta češće u odnosu na muškarce. Tako jedna od 50 žena i jedan od 1000 muškaraca starijih od 50 godina imaju poremećaj funkcije štitaste žlezde.
Pravilna funkcija štitaste žlezde od posebnog je značaja u pojedim populacijama: dece,  adolescenata i trudnica ,gde poremećaj njene funkcije može uzrokovati trajne posledice.
Zahvaljujući savremenim dijagnostičkim procedurama i terapiji, većina oboljenja štitaste žlezde, uključujući i maligne bolesti, ukoliko se pravovremeno dijagnostikuju mogu biti u potpunosti izlečene. Dizajnirani ambijent i ljubazno osoblje stvaraju prijatnu i blagu atmosferu u našoj klinici. Veoma smo ponosni na tim lekara, kojima je etika prvo načelo u postupanju sa pacijentom. Oprema koja se koristi u radu je sertifikovana, inovativna i prilagođena za rad kako bi naši lekari na najbrži, najsigurniji i najprecizniji način utvrdili dijagnozu.


BLIC KUPON

 • Jedan kupon važi za jednu osobu
 • Možete preuzeti više kupona
 • Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru
  Ponuda obuhvata: Profesorski endokrinološki sistematski pregled (pregled endokrinologa+hormoni štitaste žlezde (FT4,TSH)+UZ štitaste žlezde+određivaje terapije)
  Sa priloženim kuponom iznos od 2790rsd plaćate na licu mesta našem partneru.
  Pregled radi Profesor dr.Tatjana Novaković.
  Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja a najkasnije do 07.12.2019.

 • Obavezno sa sobom poneti odštampan BLIC kupon
 • Radno vreme: radnim danima od 08h do 19h, subota od 08h do 15h
 • Telefon: 011/30 88 304, 066/11 12 16, 064/11-12-780
 • Adresa: Bulevar Kralja Aleksandra 193/A

  * Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Zvezdara

Poliklinika i Laboratorija LaboMedica sa Vama 15 godina..Nalazimo se na Bulevaru Kralja Aleksandra 193/A.Pružamo sve medicinske usluge gde će Vas dočekati stručno i ljubazno medicinsko osoblje potpuno posvećeno Vama.Brzo i efikasno ćemo organizovati sve potrebne preglede, štedeći Vaše vreme i novac.Za nas je zdravlje pacijenata na prvom mestu, zato smo polikliniku opremili najsavremenijim aparatima vodećih svetskih proizvođača, u cilju što preciznijeg i bržeg diagnostikovanja nastalih bolesti ili tegoba i u skladu sa važećim principima i odredbama najviših svetskih standarda! Rezultate laboratorijskih analiza možete podići istog dana ili ih sačekati u prijatnom ambijentu čekaonice.