Novi Beograd

Progresivna-multifokalna stakla sa širokim vidnim poljem i UV zaštitom!

9.200 rsd 18.000rsd
Ističe 15.01.2020
Preuzmi kupon

Progresivna (multifokalna) stakla objedinjuju dioptrije za sve distance, postepenim prelaskom od najniže (za daljinu) do najjače (za citanje) bez estetskih promena u spoljašnjem izgledu stakala. Staklo izgleda kao I staklo sa jednom dioptrijom (za razliku od bifokala, sa vidljivom linijom na staklu). Savremeni dizajn progresiva omogućava brzu I laku adaptaciju, laganim pomeranjem glave u polju jasnog vida za odredjenu distancu.
Odlično su rešenje u dinamičnom i radnom okruženju. Pružaju mogućnost da sa jednim naočarima, citate, radite na računaru I komunicirate sa ljudima iz okruženja na većim distancama.
U dinamičnom okruženju,omogućavaju jasnu sliku na daljunu I mogućnost korišćenja mobilnog telefona bez promene naočara.( Kod vozača , jasna daljina I kontrolna tabla automobila).

Optika Sinopa se nalazi na Novom Beogradu, prošetajte se i pogledajte veliki izbor brendiranih ramoba i stakala koja će zaštiti vaše oči!
Očekujemo Vas!


BLIC KUPON

  • Jedan kupon važi za jednu osobu
  • Možete preuzeti više kupona
  • Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru

Ponuda obuhvata: Progresivna-multifokalna stakla sa širokim vidnim poljem i uv zaštitom + brendirani ram, provera dioptrije, futrola i krpica
Sa priloženim kuponom iznos od 9200rsd plaćate na licu mesta našem partneru

  • Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 15.01.2020.
  • Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
  • Obavezno zakazivanje i najava dolaska
  • Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme, potrebno je 2 dana ranije da otkažete i prezakažete termin, u suprotnom će se kupon tretirati iskorišćenim
  • Telefon za zakazivanje: 011/227 34 14 , 065/560 60 65  
  • Radno vreme: Pon-Pet:11-20h Sub:10-15h Ned:Ne radi
  • Adresa: Jurija Gagarina 153, Novi Beograd

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Novi Beograd

Optika Sinopa nalazi se u ulici Jurija Gagarina 153,na Novom Beogradu. Nudimo veliki izbor svih vrsta stakala, multifokalnih naočara i sočiva. Popusti uz kupone su povremeno aktuelni u našoj radnji.
Ugrađujemo sve vrste stakala, vršimo kompjutersko određivanje dioptrije, ramove i sunčane naočare. U prijatnoj atmosferi za Vas će se pobrinuti stručni i profesionalni tim i pomoći u izboru naočara,stakala i drugih potrebnih usluga

Posetite nas!