Prošireni ginekološki paket za samo 2400rsd! Iskoristi popust!

Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 10000KUPON ISTIČE
2400 RSD30/07/2019

Beograd, Savski Venac, popust! Prošireni ginekološki paket: Pregled ginekologa, Kolposkopija, Papa test, VS, Ultrazvuk 3D/4D, Ultrazvuk dojki. Popust!

Svaka žena bi trebalo redovno da posećuje ginekologa. Današnje ginekološke ordinacije su dosta napredovale i omogućavaju svakoj pripadnici lepšeg pola da na vreme odradi sve potrebne intervencije ukoliko ima potrebe za tim. Bez obzira kako se osećate, ginekoloski pregled je uvek dobro došao i rado vam preporučujemo da ga uradite i budete potpuno bezbrižne u daljem životu. U današnjoj ponudu je PROŠIRENI GINEKOLOŠKI PAKET koji obuhvata: pregled ginekologa, Kolposkopija, Papa test, VS, Ultrazvučni pregled 3D/4D, Ultrazvuk dojki i to za samo 2400rsd!

Pregledajte se na vreme…


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu” na vašem telefonu ili računaru.  
– Ponuda obuhvata: PROŠIRENI GINEKOLOŠKI PAKET(Pregled ginekologa, Kolposkopija, Papa test, VS, Ultrazvučni pregled 3D/4D, Ultrazvuk dojki)
– Rezultati do 48h
– Sa priloženim kuponom uslugu u iznosu od 2400rsd plaćate na licu mesta našem partneru
 – Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 30.07.2019.
– Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
– Neophodno je zakazivanje
– Radno vreme: pon-uto 14h-20h, sre-pet 08h-14:30h  Sub:09h-14h, Nedeljom ne   radimo
– Adresa: Lička 1a, Beograd (preko puta Ekonomskog fakulteta) 
– Telefoni za zakazivanje: 011/40 10 649, 060/188 03 38


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drgo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupon

TAGOVI: Savski Venac

Website : http://ginolife.rs/ Adresa : Lička 1a, Beograd
Telefon : 011/40 10 649, 060/188 03 38
Pogledaj na mapi
Nakon dugogodišnjeg radnog iskustva i usavršavanja u zemlji i inostranstvu odlučili smo da krunišemo sva svoja znanja i veštine iz oblasti ginekologije i akušerstva u specijalističku ginekološku ordinaciju. U prijatnom ambijentu, u strogom centru Beograda, preko puta Ekonomskog fakulteta, nadomak Beograda na vodi, u ulici Lička 1a /13 (IV sprat), svakog radnog dana i subotom biće nam zadovoljstvo i čast da unapredimo Vaše zdravlje, pobrinemo se za rešavanje trenutnog ginekološkog problema, da zajedno učestvujemo u vođenju trudnoće. Naš tim čine najeminentniji stručnjaci iz oblasti ginekologije i akušerstva iz zemlje i inostranstva. GINOLIFE pomera granice i spaja tradicionalnu sa najsavremenijom medicinom, a sa ciljem da unapredi zdravlje žena. Pregledi se obavljaju na savremenoj aparaturi, uz mogućnost kompletne zaštite zdravlja žene, sa posebnim akcentom na preventivne preglede. Otvorena su savetovališta za sterilitet, kontracepciju, menopauzu. Trenutno, GINOLIFE svim svojim uvaženim pacijentima omogućava posebne popuste.