Proslava dečijeg rodjendana (do 24-oro dece) za 15500rsd!

Beogad - popusti , proslava rodjendana - Moj kupon.Popusti - Beogad! Proslava rodjendana - Akcije! Besplatni kuponi na sajtu Moj kupon! Iskoristi popust: Proslava dečijeg rođendana uz besplatan kupon - bez registracije!
Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 21560KUPON ISTIČE
15500 RSD31/08/2019

Proslava rodjendana popusti! Uz bespltan  kupon bez registacije i iskoristite popust za proslavu dečijeg rodjendana  (do 24-oro dece) u kuglani srari Merkator!

Proslavite nezaboravan rođendan u kuglani Stari Merkator na Novom Beogardu koji ćete pamtiti!!! Organizacija rođendana do 24-oro dece obuhvata 2 sata kuglanja na 4 staze, jedno parče pizze i 2 flaširana soka po detetu.

BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za 25-oro dece
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu” na vašem telefonu ili računaru
– Ponuda obuhvata: proslava dečijeg rodjendana (do 24-oro dece) 2 sata kuglanja na 4 staze, jedno parče pizze  i 2 flaširana soka po detetu
– Sa priloženim besplatnim kuponom iznos od 15500rsd plaćate na licu mesta u kuglani Stari merkator
– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 31.08.2019.
– Obavezno poneti odštampan BESPLATAN kupon
– Neophodno je zakazivanje
– Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme, potrebno je ranije da otkažete i prezakažete termin, u suprotnom će se kupon tretirati iskorišćenim
– Rezervacije/informacije na telefon: 062/800 99 70, 062/800 99 71
– Radno vreme: radnim danima od 10h do 24h, vikendom od 10h do 01h
– Adresa: Palmira Toljatija br 7 Stari Merkator, II sprat, Novi Beograd

www.zabac.rs


_________________________________________________________________

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Novi Beograd

Website : http://www.zabac.rs/ Adresa : Palmira Toljatija br 7 Stari Merkator, II sprat, Novi Beograd
Telefon : 062/8009970
Pogledaj na mapi
Bowling klub Žabac je skoro renoviran i nudi modernih sedam kuglaških staza sa najsavremenijom opremom. Dve staze su posebno opremljene za najmlađe kuglaše. U sklopu kuglane je i kafić, gde možete predahnuti, kao i bilijar, za slučaj da vam kugle postanu preteške! U sklopu kuglane Žabac moguće je organizovati proslavu dečijih rođendana za decu svih uzrasta. Idealan je prostor za igru i zabavu nestašnih mališana. Luksuzan ambijent, svakako će privući i roditelje, da sa svojom decom provedu prijatne trenutke kod nas.