Radiotalasni lifting ili Mezoterapija u AVGUSTU za 390rsd! Popust 78%!

Lepota - Beogad, popusti. Radiotalasni lifting. Moj kuponPopusti, akcije u kozmetickim salonima uz besplatan kupon. Radiotalasni lifting lica ili Mezoterapija lica. Preuzmi besplatan kupon i ostvari popust - kuponi Moj kupon!
Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 1800KUPON ISTIČE
390 RSD31/08/2019

Iskoristi popust 80% Tretmani lica! Radiotalasni lifting lica ili Mezoterapija lica, Beograd-Palilula uz  besplatan kupon!

Radiotalasni lifting lica Za odrzavanje mladalačkog izgleda presudno je prisutvo kolagena i elastina u koži, čije se stvaranje smanjuje već od 25. godine. Koža počinje da se opušta i stvaraju se prve bore.Raditalasi svojim toplotnim efektom izazivaju sintezu novog kolagena i elastina, dok ispravljene spirale već prisutnog kolagena kontrahuju, što dovodi do momentalnog zatezanja kože, a efekat liftinga vidi se odmah nakon prvog tretmana. Topotna energija koja se stvara, izaziva trenutnu kontrakciju postojećih kolagenih vlakana i zatezanje kože. Radiotalasima se stimulišu fibroblasti da proizvode novi kolagen tokom vremena. Takodje se podstiče mikrocirkulacija, čime se oslobadja višak tečnosti i toksina iz kože. Rezultat je u potpunosti vidljiv nakon serije od 3 tretmana, a lifting efekat traje oko 6 meseci.Sa sledećim intervencijama efekat zatezanja se povećava.Postupak je bezbedan,bezbolan i ne zahteva nijednu formu anestezije.
Mezoterapija predstavlja savremenu metodu kojom se rešava veliki broj estetskih,ali i zdravstvenih problema. Svoju primenu je našla u raznim granama medicine: reumatologiji, urologiji, neurologiji, dermatologiji, internoj medicini, ginekologiji, stomatologiji, a primarno mesto zauzima u estetskoj medicini.
Starenjem koža gubi svoju elesticnost i teksturu, redukuje se potkožno masno tkivo, a koža postaje slabije prokrvljena.
Posetite nas!


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jedan tretman
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu” na vašem telefonu ili računaru.
– Ponuda obuhvata: Rtl lifting lica ili mezoterapiju lica
– Sa priloženim kuponom iznos od 390rsd plaćate na licu mesta našem partneru
– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 31.08.2019.
– Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se kupon računati kao iskorišćen

– Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
– Neophodno je zakazivanje
– Telefon za informacije i  zakazivanje tretmana:011/38 62 207, 064/640 81 69
– Radno vreme: od 10h do 21h svim danima osim nedelje

– Adresa: Ruzveltova 10, Palilula, Beograd 


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Palilula

Website : https://www.facebook.com/viktorijaestetik/ Adresa : Ruzveltova 10
Telefon : 011/3862207
Pogledaj na mapi
Drage  dame, lepota se može dostići i mora se pažljivo negovati. U našem studiu uz stručno i ljubazno osoblje, a u izuzetno prijatnom ambijentu, možete dobiti vrhunsku uslugu iz oblasti nege lica i tela. Klasična i dekorativna kozmetika:- sve vrste ulepšavanja i nege noktiju- manikir i pedikir- depikacija šećernom pastom- klasični i napredni tretmani lica Aparativna kozmetika:- epilacija za žene i muškarce- fotorejuvenacija- uklanjanje kapilara, pega i fleka- mikrodermoabrazija- radiotalasni lifting lica i tela kao i - radiotalasni lifting,topljenje masti i celulita nogu ili stomaka- ultrazvučna kavitacija- elekromišićna stimulacija U Studiu Viktorija radimo i masaže kao što su: - Relax masaža i shiatsu glave za oba pola- Havajska masaža za oba pola- Terapeutska masaža celog tela i yumiho za oba pola- Masaža stopala Radno vreme: od 10h do 21h svim danima osim nedelje DOBRODOŠLI!!!