Radiotalasni lifting lica uz besplatan kupon samo 790rsd

Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 1400KUPON ISTIČE
790 RSD29/07/2019

Lepota – tretman lica! Popust za tretman lica: radiotalasni lifting lica za uklanjanje bora. Uz besplatan kupon najefikasniji tretman za zatezanje kože lica!

Svesni ste da vreme i godine na našem licu neminovno ostavljaju tragove, naročito kada su potpomognuti stresom, napornim radom i drugim faktorima koji čine da izgledamo umornije i starije,a li nemojte gubiti volju, ne dozvolite da vaše samopouzdanje nestane – vreme ne možete vratiti unazad, ali postoje oni koji će učiniti da se njegovi tragovi na vama ne primete!

Za održavanje mladalačkog izgleda izuzetno je bitno prisutvo kolagena i elastina u koži, čije se stvaranje smanjuje već od dvadesetpetet godine kada koža počinje da se opušta, stvaraju se prve bore. Radiotalasni lifting tretman funkcioniše po principu dejstva toplotnog efekta čime izaziva sintezu stvaranja novog kolagena i elastina, što dovodi do trenutnog zatezanja kože. Rezultat je vidljiv već nakon prvog odrađenog tretmana, a svaki sledeći tretman samo poboljšava i povećava efekat zatezanja.

Radiotalasni lifting čini da koža postane baršunasta, glatka, elastičnija, vlažnija.


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru
– Ponuda obuhvata radiotalasni lifting lica
– Sa priloženim kuponom iznos od 790rsd plaćate na licu mesta našem partneru
– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 29.07.2019.
– Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme, potrebno je 2 dana ranije da otkažete i prezakažete termin, u suprotnom će se kupon tretirati iskorišćenim
– Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
– Neophodno je zakazivanje unapred
– Telefon za informacije i zakazivanje: 060/324 66 54
– Radno vreme: ponedeljak-subota11-21h, nedelja 12-18h
– Adresa: Bulevar despota Stefana 86, Beograd, opština Palilula

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Palilula

Website : https://www.facebook.com/pages/At-the-STARS-Studio/468639459874851?sk=info&tab=page_info Adresa : Bulevar despota Stefana 86, Beograd, opština Palilula
Telefon : 060/3246654
Pogledaj na mapi
Nalazimo se na adresi Bulevar despota Stefana 86, Beograd, opština Palilula. U službi vaše lepote, naš stručni tim nastoji da svojim radom dovede do savršenstva kožu vašeg lica i tela. Nudimo vam na jednom mestu široku paletu kozmetičkih usluga koje će probudite vašu ženstvenost i lepotu..Naše stručno osoblje će se pobrinuti da zablistate, budete ponosni i srećni sa svojim novim izgledom. Dodjite da zajedno postignemo vaš cilj!