Relaks masaža leđa ili celog tela od 30 ili 50 minuta već od 600rsd!

Beograd- relaks masaža, moj kuponIskoristi popust uz besplatan kupon, relaks masaža leđa ili celog tela.piling tela sa relax masažom. Sjajne akcije i popusti bez registracije i plaćanja unapred...kuponi, Moj kupon!
Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 1500KUPON ISTIČE
600 RSD13/10/2019

Relaks masaža je blaga, prijatna ručna masaža kojom se postiže opuštanje organizma sjedinjavanjem protoka energije. Relaks masaža ima za cilj negovanje tela radi podizanja opšteg zdravstvenog stanja.Nije bolna, nije agresivna i nije energična poput sportske ili anticelulit masaže. Trudimo se da našim klijentkinjama uz svo naše medicinsko znanje i iskustvo, i od obične relaks masaže , napravimo pravu čaroliju i uživanje za sva čula.

Služi za prevenciju stresa i premora, kao i relaksaciju mišića. Ubrzani tempo života izaziva neminovno gomilanje hormona stresa (kortizola) u organizmu.
Povećan nivo ovog hormona može dovesti do nesanice, glavobolje, i problema sa organima za varenje.
Relax masaža izaziva dobro raspoloženje, podstiče opuštanje i smatra se inicijalnim korakom u pomoći organizmu da se oslobodi hormona stresa. Oslobodite se svakodnevnog stresa i napetosti i priuštite sebi relax masažu .

Prepustite se veštim rukama profesionalaca!


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru
– Ponuda obuhvata: Relaks masažu leđa ili celog tela od 30 ili 50 minuta samo za dame
– Možete se opredeliti za sledeće varijante:
* Relaks masaža leđa od 30 minuta za 600rsd
* Relaks masaža celog tela od 50 minuta za 900rsd
– Masažu radi sertifikovani terapeut maser
– Sa priloženim kuponom iznos od 600rsd ILI 900rsd, u zavisnosti za koju opciju ste se opredelili, plaćate našem partneru na licu mesta
– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja a najkasnije do 13.10.2019.
– Neophodno je poneti odštampan BLIC kupon 
– Obavezno je zakazivanje unapred
– Ukoliko iz bilo kog razloga ne možete da dođete na zakazani termin, molimo vas da ga blagovremeno otkažete i zakažete novi termin, u suprotnom kupon će se smatrati iskorišćenim
– Telefon za zakazivanje: 060/500-45-80
– Adresa: Kneginje Ljubice 22,Beograd

 


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Stari Grad

Website : http://www.tihaklub.com Adresa : Kneginje Ljubice 22, Beograd
Telefon : 060/500-45-80
Pogledaj na mapi
Na par minuta od Knez Mihajlove, Kalemegdana i Keja 25. maj, u Kneginje Ljubice 22 nalazi se Tiha Klub! Vođeni idejom da je ženi danas potrebno da sve nađe na jednom mestu, u urbanom, brzom i bučnom gradu, kod nas možete opustiti dušu, umiriti um, pokrenuti Vašu životnu energiju. Posavetujte se sa našim nutricionistom kako da se hranite u zavisnosti od Vaših zdravstvenih okolnosti, svakodnevnih navika i potreba. Pokrenite svoju energiju uz specijalni program vežbanja. Posavetujte se sa našim trenerom oko problema koje imate i rezultata koje želite da ostvarite. Rešite problem celulita, rešite se stresa, prepustite se opuštajućim masažama sa našim terapeutima-maserima. Posebnu pažnju posvećujemo Posebnim ženama, našim dragim trudnicama. U terminima posebno rezervisanim za Vas, dođite da se psihofizičkom pripremom i masažama opustite, ojačate Vaš duh i Vaše telo kako biste sa lakoćom došle do Vašeg najsrećnijeg trenutka.