Relax masaža celog tela 40 ili 60 min već od 499rsd!

Beograd - kozmetički saloni, masaza popust. Moj kuponPopusti na sve vrste msaža u kozmetičkim salonima. Relax masaza celog tela uz besplatan kupon. Anticelulit rucna masaza, Maderoterapija, masaza oklagijama. Preuzmi besplatan kupon na Moj kupon.
Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 1200KUPON ISTIČE
499 RSD19/09/2019

Relax masaža celog tela u trajanu od 40 ili 60 minuta, plati na licu mesta uz besplatan kupon! Iskoristite popust – relax masaža na Dorćolu!

Ako vaše svakodnevne aktivnosti zahtevaju puno sedenja u nezgodnom položaju ili pak previše iscrpljujućih aktivnosti verovatno često osećate bolove u predelu ramena, vrata i leđa. Odmaranje će svakako pomoći donekle, ali ono što je vašim mišićima i napetim nervima potrebno jeste dobra, opuštajuća masaža. Relax masaža je izuzetno opuštajući tretman Vašeg tela koji ima delatnu moć da umiri energetske struje Vašeg organizma

Relax masaža je masaža tela uz upotrebu eteričnih ulja, u ugodnom ambijentu uz opuštajuću muziku, mir i tišinu. Opuštate se i uživajte u mirisima eteričnih ulja, čiji odabir u relax masaži ima posebnu ulogu – snažno deluju na emocije i duh, a takođe umiruju nervni sistem. Ovakvom masažom borimo se protiv stresa.


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu od ponuđenih opcija
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru
– Možete se opredeliti za jednu od opcija
* Relax masaža celog tela od 40 minuta po ceni od 499rsd
* Relax masaža celog tela od 60 minuta po ceni od 699rsd

– Sa priloženim kuponom uslugu u iznosu od 499rsd ili 699rsd (zavisno od opcije za koju se opredelite) plaćate na licu mesta našem partneru
– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 19.09.2019.
– Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
– Neophodno je zakazivanje
– Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme, potrebno je blagovremeno otkazati  i prezakazati nov termin, u  suprotnom će se kupon tretirati iskorišćenim
– Telefon: 064/20 57 753
– Radno vreme: svim danima od 10-20h osim utorka
– Adresa: Skender Begova 53a, Beograd, Dorćol

 


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Stari Grad

Adresa : Skender Begova 53a, Dorćol
Telefon : 064/20 57 753
Pogledaj na mapi
Salon lepote A&A nalazi se u Skender-begova 53a, u Beograd na Dorćolu, paralelno sa ulicom Cara Dušana. Bićete oduševljeni jer će vas dočekati nasmejana, ljubazna, pozitivna, lepa, mlada gospođa, koja svoj posao radi profesionalno i sljubavlju  sa velikim iskustvom. Salon pruža sledeće usluge: - Masaže: celog tela, parcijalna, antistres, masaža lica,- Manikir,pedikir izlivanje, nadogradnja, izlivanje noktiju, gel lak, korekcija.- Svilene trepavice tehnikom dlaka na dlaku ili Ruski volumen.- Frizerske usluge: dečijije šišanje,šišanje, feniranje, farbanje izrastka, pramenovi u više boja- Depilacija: cele noge sa preponama ruke, nausnice ili celog tela Prepustite se i vi i uživajte u svakom trenutku provedenom u salonu lepote A&A!