RELAX MASAŽA LEĐA, RUKU I DEKOLTEA AROMATIČNIM ULJIMA u trajanju OD 30 minuta za SAMO 599rsd! Iskoristi POPUST uz BESPLATAN KUPON!

630
Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 1999KUPON ISTIČE
599 RSD20/05/2019

Ako vaše svakodnevne aktivnosti zahtevaju puno sedenja u nezgodnom položaju ili pak previše iscrpljujućih aktivnosti verovatno često osećate bolove u predelu ramena, vrata i leđa. Odmaranje će svakako pomoći donekle, ali ono što je vašim mišićima i napetim nervima potrebno jeste dobra, opuštajuća masaža.

Relax masaža je masaža tela uz upotrebu eteričnih ulja, u ugodnom ambijentu uz opuštajuću muziku, mir i tišinu. Opuštate se i uživajte u mirisima eteričnih ulja, čiji odabir u relax masaži ima posebnu ulogu – snažno deluju na emocije i duh, a takođe umiruju nervni sistem. Ovakvom masažom borimo se protiv stresa i napetosti, nervoze, umora i potištenosti.


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu od ponuđenih opcija
– Možete preuzeti više kupona 
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu” na vašem telefonu ili računaru.
– Ponuda obuhvata relax masažu leđa, ruku i dekoltea aromatičnim uljima u trajanju od 30 minuta
– Sa priloženim kuponom uslugu u iznosu od 599rsd plaćate na licu mesta našem partneru
– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 20.05.2019.
– Obavezno poneti odštampan BLIC kupon 

– Neophodno je zakazivanje
– Telefon: 064/24 77 654
– Radno vreme: pon-pet 11-19h, subota 11-15h
– Adresa: Njegoševa 1, Cvetni trg-Beograđanka


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Vračar

Website : http://salon7.komsije.online/ Adresa : Njegoševa 1, Cvetni trg-Beograđanka
Telefon : 064/24 77 654
Pogledaj na mapi
Salon7 nudi tretmane visokog kvaliteta korišćenjem kozmetičkih preparata renomiranih proizvođača. Nalazi se u najlepšem delu centra Beograda – Cvetnom trgu u blizini Beograđanke, u pasažu prelepog zdanja nekadašnjeg Društva za ulepšavanje Vračara. Mirno dvorište u centru bučnog grada, sa nekoliko radnjica, pruža pomalo zaboravljenu toplinu malih zanatskih centara. Kod nas su ljudi najbitniji- prema svakome se ophodimo sa posebnom pažnjom i razumevanjem. Zadovoljni posetilac je za nas najveća radost i cilj kome u svakom trenutku požrtvovano težimo!