Resavska banja-noćenje sa doručkom za 1490rsd! Iskoristi popust!

Putovanja - popusti za smeštaj sa doručkom, moj kuponPopusti - Putovanja! Popust u Spa centru Resavska banja uz besplatan kupon. Smestaj sa bogatim tradicionalnim doručkom, koriscenje 3 bazena, jahanje konja - Moj kupon!
Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 3000KUPON ISTIČE
1490 RSD25/08/2019
Putovanja popusti na moj kupon! Popust za noćenje sa bogatim tradicionalnim doručkom u SPA centru Resavska banja uz besplatan kupon bez registracije!
Gostima na raspolaganju teretana, ergelu konja, bicikle, teretana, teren na travi za odbojku i fudbal… A svi ovi sadržaji su za goste Centra besplatni osim jahanje konja koje se plaća10evra za 45minuta u dinarskoj protivvrednosti.

U sklopu Centra nalazi se restoran tradicionalne nacionalne kuhinje gde se priprema domaća hrana, ispod crepulje, jagnjetina na ražnju, roštilj na  ćumur, a cene su veoma pristupačne.
– porcija roštilja od 300gr. mesa + salata + prilog + pogača, ili
– kuvano jelo po izboru + dezert, za svega 490rsd
– jagnjetina na ražnju 1kg za 1000rsd


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru
– Ponuda obuhvata noćenje za jednu osobu u dvokrevetnim ili trokrevetnim sobama sa kupatilom sa bogatim nacionalnim doručkom
– Gratis korišćenje svih sadržaja za zabavu i rekreaciju: 3 bazena, vožnja bicikla, teretana, terena za odbojku i fudbal
– Noćenje za decu do 6 godina starosti u pratnji 2 odrasle osobe je besplatno
– Jahanje konja u trajanju od 45 minuta se dodatno naplaćuje 10€ u dinarskoj protivvrednosti
– Gosti mogu koristiti usluge restorana nacionalne kuhinje po povoljnim cenama
– Sa priloženim kuponom iznos od 1490rsd plaćate na licu mesta našem partneru
– U cenu je uračunata boravišna taksa
Obezbedili smo i prostor za KAMPERE sa priključcima. Cena po kamping mestu za jedan dan je 600rsd.
– Kupon možete iskoristiti od 05.06 do 25.08.2019.
– Neophodo je izvršiti rezervaciju na telefon063/823 78 16 i 060/081 98 12
– Adresa: Selo Resavica, pored Despotovca

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!
Adresa : Selo Resavica, pored Despotovca
Telefon : 060/081 98 12
Pogledaj na mapi
Pozdravljamo sve vas u svetu turizma i pozivamo vas da se upoznate sa našim turističko rekreativnim centrom "Resavska Banja". Bilo da ste na poslovnom putu ili se želite da se odmarate, kod nas ćete uvek biti srdačno dočekani! Centar Resavska Banja poseduje dvokrevetne i trokrevetne sobe sa TV-om, kupatilom sa hidromasažerima, 3 bazena od kojih je jedan sa toboganom za decu, drugi olimpijski 22mx11m i treći sa slanom vodom, teretanu, ergelu konja, bicikle... A svi ovi sadržaji su za goste Centra besplatni osim jahanje konja koje se plaća 10evra za 45minuta u dinarskoj protivvrednosti. U sklopu Centra nalaze se dva restorana tradicionalne nacionalne kuhinje gde se priprema domaća hrana, ispod crepulje, jagnjetina na ražnju, roštilj na ćumur, a cene su veoma pristupačne.Jedan je klasičan a u drugom je samoposluživanje. Resavska Banja nudi takođe našim gostima besplatne izlete (obilaske kulturnih dešavanja i znamenitosti, obilaske Vodopada, Resavske Pećine, Manastira Manasije... ) u okruzenju. Resavska Banja poseduje: 5 dvokrevetne sobe sa kupatilom, TV 2 trokrevetne sobe sa kupatilom, TV 2 restorana nacionalne kuhinje, klasični i samoposluživanje Parking za vozila i autobuse Bazen za decu i neplivače Bazen za plivače Bazen sa slanom vodom Uređene staze za jahanje i šetnju Rekreativno jahanje ili obuku jahanja Izlete Vožnju fijakerom Prostor za kampere sa priključcima Do nas iz pravca Beograda: Isključenje sa Autoputa Svilajnac pa onda do Despotovca pa selo Resavica Iz Niša: Isključenje sa Autoputa Ćuprija pa onda do Despotovca pa selo Resavica Dobrodošli!