DVE PORCIJE LOSOS ŠNICLE sa prilogom + DVE RIBLJE ČORBE + DVA DEZERTA za 660rsd uz BESPLATAN KUPON! Pravi užitak uz odličan POPUST!

769
Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 1900KUPON ISTIČE
659 RSD31/03/2019

Domaća jela sigurni smo da znate da pripremate, ali slutimo da u pripremi ribljih specijaliteta niste baš toliko vešti. Konzumiranje ribe se preporučuje minimum dva puta nedeljno, ali iako veoma zdravi, riblji specijaliteti su prilično komplikovani za spremanje. Iz tog razloga, rešili smo da vam pružimo pravi užitak jer će ih ovoga puta drugi pripremati za vas.

Vodimo vas na DVE porcije Losos šnicle + prilog + riblje čorbe + dezert!

Uživanje u hrani je uvek lepše u dvoje. Bilo da slavite nešto vama bitno, želite da iznenadite voljenu osobu romantično i hitno, da sa nekim provedete najukusnije trenutke, onda je restoran Dunavska priča pravo mesto za vas. Restoran je poznat po vrhunskim specijalitetima, sjajnim muzičkim večerima i domaćim ambijentom u kome ćete se osećati opušteno i prijatno!


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za 2 osobe
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru
– Ponuda obuhvata: Losos šnicle za 2 osobe sa prilogom, dve riblje čorbe + 2 dezerta
– NAPOMENA:
* Hleb ne ulazi u cenu
* Ponuda nije za poneti
* Konzumacija hrane isključivo u restoranu
– Sa priloženim kuponom uslugu u iznosu od 660rsd plaćate na licu mesta našem partneru
– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja svim danima osim UTORKA od 13h-21h (kuhinja radi do 21h), a najkasnije do 31.03.2019.
– Ukoliko se, u danima vikenda, u restoranu organizuje proslava korisnicima koji u tom momentu žele da realizuju kupone će biti produžen rok iskoristivosti kupona
– Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
– Neophodno je izrvšiti rezervaciju dan ranije od 10h-20h na telefon:  064/543 97 64
– Radno vreme: Pon – Ned 10-23h,  UTORAK je neradni dan 
– Adresa: Kej Oslobođenja 69, Zemun

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupon!

TAGOVI: Zemun

Adresa : Kej Oslobodjenja 69, Zemun
Telefon : 064/5439764
Pogledaj na mapi
Dunavska priča je jedinstven restoran koji gaji tradiciju starih srpskih kafana obojen boemskom dušom.Restoran se nalazi na obali Dunava ispod kule Gardoš u istorijskom delu grada koji je zbog posebne kulturne vrednosti pod zaštitom države. Restoran odiše prijatnom atmosferom u kojoj vreme često provode poznati beogradski umetnici, slikari, muzičari, ali i turisti iz celog sveta baš zbog očuvanja tradicije starih srpskih kafana koje nestaju. Gosti imaju priliku da se posluže specijalitetima srpske kuhinje, kao i ribljim specijalitetima uz vrhunsku uslugu. Posebno zadovoljstvo pruža opuštanje u bašti koja se nalazi na prelepom dunavskom šetalištu sa pogledom na Dunav gde ćete uživati u muzici koja se organizuje svakog dana osim ponedeljka, a u zimskim mesecima svake subote! U restoranu Dunavska priča se mogu organizovati svadbe, krštenja, proslave matura, rođendana.... po vrlo povoljnim cenama gde je moguć svaki dogovor. Posebno smo ponosni na naš ketering koji je velikom broju domaćica umnogome olakšao posao oko pripreme krsne slave i razne druge svečane događaje. Objekat je nov, ali su ambijent i arhitektura sačuvali duh prošlih vremena.