Zemun

Scallopine sa mocarelom i pršutom + čorba + dezert za dve osobe!

690 rsd 2.100rsd
Ističe 27.11.2019
Preuzmi kupon

Opustite se uz fantastičan obrok na samoj obali reke u restoranu Dunavska priča!

Uz BLIC kupon imate priliku da uživate u ukusnim zalogajima pažljivo pripremljene hrane, i to u čuvenom italijanskom jelu SCALLOPINE sa mocarelom i pršutom, kantri krompir, preliv od pečuraka + teleća čorba + dezert.

Uživajte u ukusnim specijalitetima Italijanske kuhinje u društvu drage osobe, na obali Dunava!


BLIC KUPON

  • Jedan kupon važi za dve osobe
  • Možete preuzeti više kupona
  • Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru

Ponuda obuhvata: SCALLOPINE sa mocarelom i pršutom, kantri krompir, preliv od pečuraka + teleća čorba + dezert za dve osobe
NAPOMENA:
1. Hleb ne ulazi u cenu
2. Ponuda nije za poneti
3. Konzumacija hrane isključivo u restoranu
Sa priloženim kuponom uslugu u iznosu od 690rsd plaćate na licu mesta našem partneru

  • Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja svim danima osim UTORKA od 13h-21h (kuhinja radi do 21h), a najkasnije do 27.11.2019.
  • Ukoliko se, u danima vikenda, u restoranu organizuje proslava korisnicima koji u tom momentu žele da realizuju kupone će biti produžen rok iskoristivosti kupona
  • Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
  • Neophodno je izrvšiti rezervaciju dan ranije od 10h-20h na telefon:  065/21 93 391
  • Radno vreme: Pon – Ned 10-23h,  UTORAK je neradni dan 
  • Adresa: Kej Oslobođenja 69, Zemun

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupon!

TAGOVI: Zemun

Dunavska priča je jedinstven restoran koji gaji tradiciju starih srpskih kafana obojen boemskom dušom.Restoran se nalazi na obali Dunava ispod kule Gardoš u istorijskom delu grada koji je zbog posebne kulturne vrednosti pod zaštitom države. Restoran odiše prijatnom atmosferom u kojoj vreme često provode poznati beogradski umetnici, slikari, muzičari, ali i turisti iz celog sveta baš zbog očuvanja tradicije starih srpskih kafana koje nestaju. Gosti imaju priliku da se posluže specijalitetima srpske kuhinje, kao i ribljim specijalitetima uz vrhunsku uslugu. Posebno zadovoljstvo pruža opuštanje u bašti koja se nalazi na prelepom dunavskom šetalištu sa pogledom na Dunav gde ćete uživati u muzici koja se organizuje svakog dana osim ponedeljka, a u zimskim mesecima svake subote! U restoranu Dunavska priča se mogu organizovati svadbe, krštenja, proslave matura, rođendana…. po vrlo povoljnim cenama gde je moguć svaki dogovor. Posebno smo ponosni na naš ketering koji je velikom broju domaćica umnogome olakšao posao oko pripreme krsne slave i razne druge svečane događaje. Objekat je nov, ali su ambijent i arhitektura sačuvali duh prošlih vremena.