Šest anticelulit masaža+2 kavitacije za samo 3900rsd!

Beogad - popusti , Anticelulit masaza - Moj kupon.Lepota - Popusti - Beogad! Anticelulit paket - Akcije! Besplatni kuponi na sajtu Moj kupon! Iskoristi popust za anticelulit masaza + kavitacija uz besplatan kupon - bez registracije!
Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 7800KUPON ISTIČE
3900 RSD05/09/2019

Anticelulit paket-popust 50%! Anticelulit paket: 3 masaže maderoterapija + 3 masaže ventuzama + 2 kavitacije uz besplatan kupon! Rešite se celulita!

Svaka od nas želi lepo i zategnuto telo, a taj uporni celulit uporno staje na put našim željama. Zato je mojkupon.rs u saradnji sa studijom za masažu i negu tela Magic Hands rešio da ispuni Vaše želje pomoću anticelulit masaže.Anticelulit Paket podrazumeva 3 masaže u kombinaciji (maderoterapija + masaža ventuzama) + 2 tretmana kavitacije.

Ukoliko ne možete sami, evo zajedno ćemo reći glasnije “zbogom celulitu”! Dođite i uverite se u kvalitet, prijatan ambijent i ljubazno osoblje!


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru
– Ponuda obuhvata Anticelulit paket od 3 masaže u konbinaciji ( maderoterapija + ventuze ) + 2 tretmana kavitacije
– Sa priloženim kuponom iznos od 3900rsd plaćate na licu mesta našem partneru
– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja a najkasnije do 05.09.2019.
– Neophodno je poneti odštampan BLIC kupon 
– Obavezno je zakazivanje unapred
– Ukoliko iz bilo kog razloga ne možete da dođete na zakazani termin, molimo vas da ga blagovremeno otkažete i zakažete novi termin, u suprotnom kupon će se smatrati iskorišćenim
– Telefon: 063/46 79 95
– Radno vreme: pon – pet 12h -20h, Sub 10h – 15h, nedelja neradna
– Adresa: Obilicev Venac 18-20, TC Passage, lokal 1/18, Beograd

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Stari Grad

Adresa : Obilicev Venac 18-20, TC Passage, lokal 1/18
Telefon : 063/46 79 95
Pogledaj na mapi
Studio lepote Magic Hands nalazi se na teritoriji opštine Stari Grad, ulica Obilićev venac 18-20, TC City Passage. Salon je opremljen vrhunskom kozmetikom i prate trendove vezano za negu lica i tela, kao i najnovije tretmane za mršavljenje i oblikovanje tela. U salonu Magic Hands možete uraditi tretmane lica najnovijim preparatima, mezoterapiju lica i tela bez igala. U njihovoj ponudi nalaze se još i masaža lipomasažerom (LPG), takođe i ručna masaža sa vrhunskim kremama, mikrodermoabrazija, tretmani u termo ćebetu, collarium! Usluge salona:- MASAŽE: relax, terapeutska, anticelulit, sportska, aromaterapija, LPG masaža- Limfna drenaža: anticelulit  i terapeutska- Solarijum- Collarijum- Elektrostimulacija- Tretmani lica: biološki tretman, Spa tretman, lifting lica, Byas tretman podmlađivanja kao i masaža lica (ručna, aparativna)- Depilacija- Detoksikacija (infracrveno ćebe)- Tretman mršavljenja i topljenja masnih naslaga Posetite ih i uverite se u kvalitet usluge!