Šišanje i feniranje za sve dužine kose za 599rsd! Iskoristi popust!

Beograd - sisanje, feniranje - popusti - moj kuponFrizerski - kozmeticki saloni, popusti na usluge : sisanje, feniranje , depilacija , manikir, pedikir...akcija uz besplatan blic kupon - Moj kupon!
Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 1200KUPON ISTIČE
599 RSD27/08/2019

Preuzmite besplatan kupon bez registracije i iskoristite popust za šišanje i feniranje za sve dužine kose + gratis pakovanje prema tipu kose u centru grada!

Svaka dama koja drži do sebe i vodi računa o izgledu svoje kose zna koliko je bitna poseta frizeru. Šišanje i feniranje je osnovni tretman kose kod većina žena. Zadovoljnoj ženi ne treba mnogo da bi bila lepa – frizura koja odgovara njenom temperamentu i osmeh na licu. Da bi bila srećna, mi idemo redom – najpre kosa…Čestim tretmanima za oblikovanje frizure i pod uticajem izuzetne vlažnosti i hladnoće zimi ili tokom letnjeg perioda pod uticajem sunca, hlora i morske soli, kosa postaje suva i beživotna. Zato smo obezbedili odličan popust u salonu Pulchritudo u CENTRU GRADA ! Šišanje i feniranje za sve dužine kose. Gratis pakovanje prema tipu kose  po ceni od samo 599rsd.

Vaša lepota je njihov posao i učiniće sve da zasijate svaki put kad izađete iz njihovog salona!


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu” na vašem telefonu ili računaru.  
– Ponuda obuhvata: Šišanje i feniranje za sve dužine kose. GRATIS pakovanje prema tipu kose
 – Sa priloženim kuponom uslugu u iznosu od 599rsd plaćate na licu mesta našem partneru
– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 27.08.2019.
– Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
– Neophodno je zakazivanje
– Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno pomerite zakazani termin, inače će vam se kupon računati kao iskorišćen
– Telefoni za zakazivanje: 069/388 00 20
– Radno vreme: svim danima osim nedelje od 10h do 18h
– Adresa: Kralja Milana 22, Beograd


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona

TAGOVI: Stari Grad

Adresa : Kralja Milana 22, Beograd
Telefon : 069/3880020
Pogledaj na mapi
Novootvoreni frizersko-kozmetički salon Pulchritudo  nalazi se u centru grada na adresi Kralja Milana 22 u Beogradu. U prelepom ambijentu našeg salona možete uživati u velikom broju frizerskih usluga - šišanje i feniranje, farbanje profesionalnim farbama pramenovi u više boja, najnovije tehnike farbanja, svečane frizure. Kozmetičke usluge: manikir  sa gel lakom , nadogradnja, izlivanje i korekcija noktiju sa ukrašavanjem, estetski i medicinski pedikir sa gel lakom, kao i tretmani lica od higijenskog do antiage tretmana.Sve vrste ručnih masaža samo za dame. Negovanost i ispunjenje prirodne lepote, pitanje su stava i stila života. Uzimajući u obzir potrebu žena za ulepšavanjem, a takođe i ekonomsku situaciju, potrudili smo se da po popularnim cenama pružimo širok spektar usluga. Naše ljubazno osobljem nudi najbolju uslugu kada su kozmetičke i frizerske usluge u pitanju, uz korišćenje najkvalitetnijih profesionalnih preparata.