Sistematski pregled sa komplet sonografijom za 6700rsd! Popust!

Beograd- sistematski pregled,popustiBeograd- zdravlje popusti cak do 81%. Iskoristi akciju na: sistematski pregled celog organizma,kardioloski pregled,holter pritiska...Kupon,Moj kupon!
Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 23600KUPON ISTIČE
6700 RSD12/09/2019

Zdravlje – popusti! Popust 75% – sistematski pregled – kompletna sonografija  uz besplatan blic kupon – sistematski pregled – bez registracije!

Komplet pregleda celog organizma – sistematski pregled – sonografija značajno skraćuje proces traganja za dijagnozom. Propisno obavljen opšti pregled uz pomoć korisne eho i dopler dijagnostike ostavlja malo prostora za nejasnoće.  Idealan je za ljude koji sumnjaju na istovremene probleme na više organa. Naravno, pogodan je kao jedna skrining metoda u cilju redovne kontrole kod zdravih.

Ultrazvučne/dopler preglede obavljaju vrhunski specijalisti radiologije, sa obavezom om da Vam detaljno objasne svoje nalaze.


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu” na vašem telefonu ili računaru
Sistematski pregled
Ponuda obuhvata:
1. Kompletan lekarski pregled (anamneza, merenje visine, težine,
krvnog pritiska, određivanje indeksa telesne mase – BMI)
2. EKG sa analizom
3. Kompletna dopler dijagnostika:
a. Kolor doppler krvnih sudova vrata

b. Kolor doppler krvnih sudova nogu
c. Kolor doppler aorte, vene kave i krvnih sudova karlice
4. Kompletna ultrazvučna dijagnostika celog tela:
a. Ultrazvuk Vrata (Štitaste žlezde, pljuvačnih i limfnih žlezda vrata)
b. Ultrazvuk Dojki sa UZ limfnih žlezda pazuha
c. ultrazvuk Abdomena (Jetra, žučna kesa, pankreas, slezina)
d. ultrazvuk Genitourinarnog trakta (bubrezi, ureteri, mokraćna bešika,
prostata)
e. ultrazvuk Skrotuma (testisi i adneksa)
– Ultrazvučne/dopler preglede obavljaju vrhunski specijalisti radiologije,
 – specijalista radiologije ima obavezu da Vam detaljno objasni svoje nalaze
– Sa priloženim kuponom uslugu u iznosu od 6700rsd plaćate na licu mesta našem partneru
– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 12.09.2019.
– Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
– Neophodno je zakazivanje
-Radno vreme radnim danima od 09h do 17h
-Adresa:  Vojvode Vlahovića 2, Voždovac, Beograd
-Telefon: 011/39 60 659 ili  060/61 93 228


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drgo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupon

TAGOVI: Voždovac

Website : http://www.drnestorov.rs/ Adresa : Vojvode Vlahovića 2
Telefon : 060/6193228
Pogledaj na mapi
Ordinacija Dr Nestorov je počela sa radom  2014. godine, kao jedna od retkih privatnih lekarskih ordinacija u naselju Braće Jerković, u opštini Voždovac, a jedina registrovana kao ordinacija opšte medicine. Locirana na početku naselja Vojvode Vlahovića, ordinacija je u neposrednoj blizini stanovnicima tog naselja, kao i stanovnicima iz „Braće Jerković” (uključujući i naselje Medaković III), dok je od novog naselja Stepa Stepanović deli svega nekoliko minuta vožnje. Ordinacija je u prizemlju poslovne zgrade, poseduje sopstveni parking, a u neposrednoj blizini je apoteka „Lek farm”. Sa težnjom da postanemo primer dobre medicinske prakse, zacrtali smo plan da ne budemo samo lekari, već i pravi prijatelji. Činjenica je da se medicinske usluge, posebno od strane zaista odličnih lekara - ne mogu naplatiti koliko realno vrede, posebno ne u trenutnoj socio-ekonomskoj situaciji. Takođe je činjenica da novac sam po sebi ne sme biti jedina satisfakcija za lekara, imajući u vidu plemenitost samog lekarskog poziva. Zbog toga, u stalnoj smo težnji da u timu imamo što više dobrih lekara koji razumeju i poštuju naše težnje i da naše usluge cenom približimo običnim ljudima, ograničenih ekonomskih sredstava. Iako rizikujemo da ćemo biti pogrešno shvaćeni, odnosno da u okviru našeg cenovnog ranga pacijenti ne mogu očekivati kvalitenu uslugu, mi nikada nećemo umanjivati kvalitet medicinskih usluga kako bi umanjili njihove cene. Dobri lekari su uvek i dobri ljudi, a mi uspešno okupljamo takve ljude oko nas, a naš tim konstantno raste. "Samo dobar čovek može da bude dobar lekar." -Carl Nothnagel, austrijski lekar Ove reči (inače uklesane zlatnim slovima na ulazu u Bečku akademiju medicinskih nauka) predstavljaju osnovnu premisu na kojoj se bazira naša ustanova, a takođe i prvi kriterijum pri izboru naših konsultanata - specijalista. Drugi osnovni kriterijumi - kriterijumi stručnosti i poštenja su skoro uvek ispunjeni samim tim što je kriterijum dobronamernosti ispunjen, budući da je  dobar čovek i lekar  posvećen svom poslu i uživa u pomaganju bolesnima lečeći i razumejući ih, a  najveća nagrada je zahvalnost pacijenta iskazana kroz osmeh, a ne kroz novac. Takav lekar posmatra pacijenta kao osobu koja traži pomoć, nikako kao još jedan radni zadatak. Mi ne prodajemo jeftine usluge.  Vredne usluge činimo dostupnim svima.