Beograd - Gracia Medika, sistematski pregled - moj kupon popusti

Sistematski pregled za žene i muškarce – pregled lekara, laboratorija, UZ dijagnostika…

popust
-75%
17.800 rsd
4.500 rsd
Kupon ističe za
-
Platite na licu mesta i uštedite 13.300 rsd

Sistematski pregled za žene i muškarce: pregled lekara, laboratorija,

EKG se takođe radi u okviru sistematskog pregleda, jer on pokazuje stanje glavne pumpe i pokretača našeg organizma – srca. Dijagnostifikuje neka stanja kao što su zadebljanja srčanih zidova, ishemiju miokarda…
Štitasta žlezda se nalazi u prednjem delu vrata. Luči hormone trijodtironin i tetrajodtironin koji utiču na mnoge druge, kao i na celokupan metabolizam.
Ultrazvuk abdomena (stomaka) pruža informacije o jetri, žučnoj kesi, pankreasu, bubrezima, nadbubrežnoj žlezdi, slezini, mokraćnoj bešici, trbušnoj tečnosti i velikim krvnim sudovima stomaka.
Ultrazvuk male karlice je danas najvažnija i nezamenljiva metoda za kontrolisanje zdravstvenog stanja ženskih reproduktivnih organa. Ovim pregledom se može ustanoviti anatomija jajnika i materice, policistični jajnici i razna druga oboljenja ili poremećaji.

Zajedno sa Vama brzo do uvida u Vaše u zdravstveno stanje.

Neophodno je priložiti Medicinsku dokumentaciju koja predstavlja  zapisnik o zdravstvenom stanju pacijenta, kao i radu lekara u cilju utvrđivanja zdravstvenog stanja, dijagnostičkim procedurama , terapiji i ishodu terapije.

Zašto je neophodno dostaviti medicinksu dokumentaciju odabranom lekaru ?

Osnovna svrha medicinske dokumentacije je da omogući pravilno lečenje pacijenata , kao i praćenje kroz proces lečenja.
Kao svojevrsni dokument, prilikom svake posete lekaru, poželjno je dostaviti odgovarajuću medicinsku dokumentaciju, koja se odnosi na prethodne analize, lekarske izveštaje, snimke, opise odgovarajućih dijagnostičkih procedura ( ultrazvučnih pregleda, magneta, skenera i dr). Na ovaj način omogućićete Vašem lekaru lakši i precizniji uvid i Vaše prethodno zdravstveno stanje.

Svakao, ono što će lekaru pomoći u isključivanju određenih stanja i lakšem i bržem postavljanju dijagnoze je upravo uvid u prethodno vođenu dokmetaciju.


BLIC 

Ponuda obuhvata:

 • Sistematski pregled za žene i muškarce:
  Pregled lekara
 • Laboratorija (KKS, SE, Glukoza, Holesterol, HDL, LDL, Trigliceridi, Urea, Kreatinin,ALT,AST, Gvožde, Urin sa sedimentom)
 •  EKG
 • UZ abdomena, UZštitne žlezde, UZdonjeg dela stomaka-mokraćne bešike i prostate kod muškaraca

Napomena: Obavezno ponesite Medicinsku dokumentaciju kao svojevrsni dokument, prilikom svake posete lekaru, poželjno je dostaviti odgovarajuću medicinsku dokumentaciju, koja se odnosi na prethodne analize, lekarske izveštaje, snimke, opise odgovarajućih dijagnostičkih procedura ( ultrazvučnih pregleda, magneta, skenera i dr).

Na ovaj način omogućićete Vašem lekaru lakši i precizniji uvid i Vaše prethodno zdravstveno stanje. Svakako,ono što će lekaru pomoći u isključivanju određenih stanja i lakšem i bržem postavljanju dijagnoze je upravo uvid u prethodno vođenu dokmetaciju.

Kako se koristi kupon

 • Nakon preuzimanja, kupon će se nalaziti u „Download folderu“ na vašem telefonu ili računaru
 • Neophodno je poneti odštampan kupon
 • Pri dolasku, pokažite vaš kupon i platite uslugu 4.500 rsd

Uslovi kupona

 • Jedan kupon važi za jednu osobu
 • Možete preuzeti više kupona
 • Kupon važi od trenutka preuzimanja do 25.03.2023.
 • Neophodno je zakazivanje. Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme, potrebno je blagovremeno otkazati i zakazati nov termin, u suprotnom ce se kupon tretirati iskorišćenim

Kontakt podaci

Radno vreme, raspoloživost kapaciteta, zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!